Kvinnen ser på mobiltelefonen sin og krasjer med en MC. Da ser politiet rødt og gjør det eneste riktige!

99476

Når du kjører bil, er det bare to ting du skal følge med på: veien og andre trafikanter – ingenting annet!

Så til alle som fortsatt sitter og trykker på mobiltelefonen mens man kjører, slutt med det umiddelbart. Du setter ikke bare deg selv i fare, du kan faktisk ødelegge andres liv også.

Derfor er denne historien verdt å spre, fordi den virkelig viser hvordan man skal behandle mennesker som ikke respekterer andre i trafikken.

Historien er innsendt av «Mike», og publisert av nettstedet Heartwarming – vi håper dere setter like stor pris på den som vi gjorde!

Alt begynte da en motorsyklist krasjet for å unngå en enda alvorligere ulykke. En bilfører sendte en tekstmelding, mens han byttet fil – noe som kunne ha resultert i en katastrofal ulykke. Politiet ankom stedet på kort tid, og skjønte raskt hva som hadde skjedd.

Han hadde sette det mange ganger før, og bestemte seg for å gi den kvinnelige sjåføren en skikkelig lærepenge.

Slik beskriver Mike hendelsen:

«Jeg var på vei inn på motorveien, regnet øset ned, og en kvinne i en stor SUV kastet seg plutselig inn i filen min. For å unngå et stort sammenstøt, la jeg ned motorsykkelen min og skled langs den våte asfalten.

Mens jeg slet med å få opp den 300 kilo tunge Harley Davidson-sykkelen min, ser jeg en politibil med blålys.

Politimannen rullet ned vinduet og spurte om det gikk bra med meg. Jeg nikket og han kjørte videre mot kvinnen i bilen – som hadde mobilen mot øret og snakket.

Han beordret henne til å bli der hun var, gjorde en rask u-sving mot meg, og kom ut av bilen for å hjelpe meg med den tunge sykkelen.

Politimannen tok frem en regnjakke til meg, og ba meg om å bli med bort til kvinnen.

Der ba han kvinnen om å komme ut av bilen, og lot henne stå i regnet en stund så hun ble gjennomvåt.

Han ga henne en real utskjelling. Han var fly forbannet over at hun risikerte mitt liv. Så skrev han ut en bot på 3000 kroner og ga henne en anmerkning for uaktsomhet i trafikken.

Deretter tvang han kvinnen til å be meg om unnskyldning personlig.

Når politimannen var ferdig med kvinnen, lot han meg beholde regnjakken så jeg kunne kjøre hjem uten å bli våt.

Det viste seg at denne mannen vanligvis jobbet som politi på motorsykkel, så han visste hva motorsyklister opplever hele tiden.

Min respekt for politiet vokste betraktelig etter denne dagen!»

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!