Småbarnsmoren blir kalt tjukk av medpassasjeren. Da gjør mannen bak henne noe HELT fantastisk!

1803

Noen personer eier ikke medfølelse. De sier hva de vil og bryr seg ikke om hva slags effekt det måtte ha på andre. Heldigvis finnes det også gode mennesker – hverdagshelter som står opp for sine medmennesker i møte med mobbing og urett.

Småbarnsmoren Savannah Phillips fra Oklahoma sliter, som så mange andre, med selvbildet. Når hun er ute og flyr prøver hun bestandig å finne seg et sete hvor hun kan sitte alene.

«Jeg prøver alltid å finne meg en ledig rad hvor jeg slipper å sitte ved siden av noen. Jeg er ikke den største personen på flyet, men jeg er heller ikke den minste. Min største frykt er at noen skal føle seg ukomfortabel av å sitte ved siden av meg,» skriver hun på facebook.

Savannah var nylig ute og fløy da hun ble nødt til å dele rad med en annen. Det skulle vise seg å bli en ytterst ubehagelig opplevelse.

Flyvertinnene var i gang med å gjennomgå sikkerhetsrutinene da Savannah så sin sidekamerat, en mann i 60-årene, ta fram mobiltelefonen sin. Mannen holdt telefonen slik at hun ikke kunne unngå å se hva han skrev, og hun skjønte snart at det handlet om henne.

«Han skrev at han satt sammen med ´en illeluktende tjukkas´. Jeg var sjokkert og snudde hodet så fort jeg kunne. Jeg orket ikke se hva mer som stod. Det var som å få bekfreftet alle de vonde tankene jeg hadde om meg selv. Før jeg visste ordet av det kjente jeg tårer som rant nedover kinnene,» skriver hun på facebook.

Hun bestemte seg for å ignorere mannen resten av turen.

Da tok mannen som satt bak henne affære. Han pirket den eldre mannen på skuldrene og sa:

«Jeg må snakke med deg. Vi bytter plasser. Nå.»

Chase Irwin, som var mannens navn, konfronterte den andre. Han kunne ikke tro at det gikk ann å være så hjerteløs, og at han burde tenke mer over hva andre følte.

De to mennene byttet sete slik at Chase fikk sitte ved siden av Savannah. Han så at hun gråt og ga henne en klem og forsøkte å få henne i bedre humør.

«Han sa at jeg ikke skulle bry meg om folk som ham, og at alt kom til å gå bra,» skriver hun på facebook.

Chase og Savannah ble sittende og prate gjennom resten av turen. De pratet om familie, jobb og andre ting. Savannah ble så rørt av den vennlige gesten at hun skrev om den på facebook. Hun mener Chase er en helt, og oppfordrer samtidig oss alle til å være litt snillere med hverandre.

Det er utrolig hva enkelte kan få seg til å gjøre. Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!