De spurte barnehjemmet hvorfor de 100 babyene var stille. Svaret er forferdelig trist!

1195

Noen ganger hører man en historie som virkelig får en til å revurdere alt. En mor ved navn Dayna Mager delte en historie på Facebook som virkelig rørte hjerte hennes og endret forholdet hennes til babyen sin.
Danya hørte historien for første gang du hun og ektemannen ga babyen til noen andre, da de skulle reise på konferanse. En misjonær som hadde besøkt mange barnehjem fortalte historien.
Da han hadde gått inn i et barnehjem i Uganda, visste han at noe var annerledes. De hadde over 100 krybber fylt med babyer, men det var helt stille. Ingen babyer som pratet, ingen gråting – ingen lyd i det hele tatt.

Da misjonæren spurte hvorfor ungene var så stille, ble han fortalt, «Etter en ukes tid, med uendelig gråting, slutter de til slutt å gråte når de skjønner at ingen kommer til dem. Ingen kommer for å hjelpe dem eller trøste dem, så de slutter.»

Den hjerteskjærende fortellingen fikk Dayna til å skrive dette og å love babyen sin, Luella, at hun alltid skulle komme når hun gråt. Hun ville aldri at datteren skulle føle at ingen kom til henne.

[adsense2]

«Hennes første gang som såret, hennes første knuste hjerte, vi vil komme til henne. Vi vil være der å holde henne, la henne føle, la henne ta egne valg – vi vil være der. Vi vil vise henne gjennom tårene og frustrasjonen, at det er greit å gråte, at det er greit å føle. Vi vil alltid være en trygg plass, og vi alltid vil komme til henne.»

Dette er helt klart en tankevekker og historien er rørende.