Den unge kvinnen uten muskler ble gravid mot alle odds. Legene på fødestuen fikk sjokk av mirakelet!

2965

Alle som har barn vet at livet som forelder ikke alltid er en dans på roser. Den er en 24/7 jobb som krever mye kjærlighet, mange ofringer og utallige søvnløse netter.

Som oftest går det jo bra, men for noen foreldre er utfordringene uendelig mye større enn mange av oss i det hele tatt kan forestille oss.

For 22 år gamle Sheree Psaila var det ekstra tungt å ta vare på sønnen, fordi hun ikke klarer å løfte ham.

«Noen ganger kommer han gråtende til meg, og jeg kan ikke gjøre noe.» sier moren, og fortsetter:

«Jeg må vente til det kommer noen som kan løfte ham for meg.»

Årsaken til dette? Sheree lider av en sjelden genetisk sykdom, som gjør at hun mangler muskelvev i armer og ben.

Men til tross for vanskelighetene hun har med å oppdra sønnen sin, er det faktum at hun kunne føde et mirakel i seg selv.

Sheree Psaila har brukt hele sitt liv på å trosse omgivelsenes forventninger. Hun har alltid jobbet i motbakke og motvind, og ikke engang helsesektoren hadde troen på henne. Sherees foreldre ble selv advart om at hun sannsynligvis ikke ville overleve mer en 1 år.

Etter 20 mislykkede operasjoner, ble Sheree dømt til et liv i rullestol, og måtte plasseres på en spesialskole.

Men Sheree ville ikke la andre bestemme hvordan livet hennes skulle bli. Allerede i en alder av 5 år var hun fast bestemt på å ikke la mobbing og lave forventninger hindre henne i å leve livet sitt til det fulle.

Da hun studerte på universitetet, møtte hun sin kommende ektemann Chris. Han har også en genetisk sykdom, som påvirker den nedre delen av ryggraden.

Paret giftet seg i mars 2015, og var ivrige etter å prøve å danne en egen familie.

Dessverre måtte de gjennomgå en abort, men etter å ha bearbeidet den store sorgen, bestemte de seg for å prøve igjen.

«Legene fortalte meg at jeg sannsynligvis ikke var i stand til å få barn, selv om de aldri ga meg noen konkret grunn til hvorfor det ikke ville være mulig.» forteller Sheree.

Siden Sheree bare er knappe 120 centimeter lang, mente legene at det kun var et mirakel som kunne få et barn til å vokse seg stor i henne.

Men snart skulle de få seg et stort sjokk.

Etter å ha flyttet til Melbourne, fikk Sheree og Chris en sønn, gjennom keisersnitt. Gutten, som fikk navnet Hayden, veide knappe 3 kilo da han ble født og var frisk. Han hadde ingen av de arvelige sykdommene foreldrene har.

På grunn av manglene på muskelvev, har Sheree problemer med å løfte opp sønnen sin. Hun kan knapt holde tritt med Hayden.

Heldigvis får hun hjelp av en assistent som kommer fem dager i uken for å hjelpe til med sønnen. Men det er Chris som drar det absolutt største lasset.

«Når vi bader vil jeg holde ham i bassenget, og gjøre alt Chris gjør med ham.» sier Sheree.

Men til tross for de daglige kampene mot utfordringene, elsker Sheree å være mamma til sin lille mirakelgutt.

Få med deg hele den utrolige historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!