13. juli 2024

Den rike mannen kritiserer kvinnen fordi hun tjener dårlig. Hennes svar er fantastisk!

Middagsgjestene satt rundt bordet og diskuterte livet.
En mann, en visedirektør, bestemte seg for å forklare problemet med utdanning.
Han sa: «Hva skal barna lære seg av noen som bestemte seg for at det beste alternativet i livet var å bli lærer?»
For å understreke sitt poeng sa han følgende til en av gjestene: «Du er en lærer, Bonnie. Vær ærlig. Hvor mye tjener du?»
Læreren Bonnie, som hadde et rykte på seg om å være ærlig og rettfram svarte: «Du vil vite hvor mye jeg tjener?»

Hun tok en lite pause før hun fortsatte:
«Tja, jeg får barn til arbeide hardere hardere enn de noensinne kunne. Jeg får en betydning som fungerer som gullmedalje. Jeg får et barn å sitte en hel leksjon i 40 minutter, mens foreldrene ikke kan få dem til å sitte stille i 5 minutter. Og i mitt klasserom sitter de stille uten iPod, spillekonsoll eller mobiltelefon. Vil du virkelig vite hvor mye jeg tjener?»

Jeg gjør barn nysgjerrige.
Jeg får barn til å stille spørsmål.
Jeg får dem til å si unnskyld og de mener det!
Jeg får barn til å vise respekt og ta ansvar for sine handlinger.
Jeg lærer dem å skrive og da får jeg dem til å skrive for hånd. Data er ikke alt.
Jeg får dem til å lese, lese, lese.
Jeg får dem til å vise alt de gjør i matematikk. De bruker hjernen, ikke kalkulatorene.
Jeg gjør mitt klasserom til en plass der alle mine elever kjenner seg trygge og håndterte.
Ikke minst lærer jeg dem å forstå at om de bruker sine talenter, arbeider hardt og følger sine hjerter kan de lykkes i livet.

[adsense2]

 

Bonnie tok en siste pause før hun fortsatte:
«Så når noen dømmer meg utifra hva jeg tjener så kan holde hodet høyt og si at jeg ikke bryr meg om det. Ettersom disse menneskene er så ignorante. Vet du hva jeg «får?» Jeg får muligheten til å gjøre en forskjell. For alle dere. Jeg oppdrar dine barn og forbereder dem på å bli leder, leger og ingeniører.»

DEL gjerne om du liker hennes svar!


[widget id=»text-13″]