Favorittsangen hans kommer på. Da klarer ikke den lille gutten å sitte stille!

40453

Under alle konserter er det pauser mellom nye sanger eller artister som kommer på scenen. Slike pauser kan ofte være kjedelige, men denne lille gutten underholdte alle med sin dans under en konsert i Pikeville, KY. Han danset vei før hitgruppen Rascal Flatts var på vei til å gå opp på scenen etter en kort pause, hvor LMFAOS hit «Sexy and I know it» spilte over høyttalerne i stadium.

[adsense2]

En liten gutt løp fra setet sitt og til midtgangen og viste fram dansebevegelsene sine. Publikum elsker han! De roper, heier og danser med til hver lille bevegelse han gjør. Den lille gutten oppfordrer også publikum til å klappe med, noe de gledelig gjør!Jeg blir selv glad av å se denne videoen! Se så utrolig søt, og ikke minst flink, den lille gutten er!