Datteren fikk seg nye sko. Etter en halvtime så føttene SLIK ut. Nå advarer mammaen mot disse!

1312

Jeg vet mange jenter og gutter er glade i stilige sko, mens andre liker at skoene er komfortable foran hvordan de ser ut.

Men en ting er vi nok alle enige om: Barn skal ha komfortable sko. 

Det synes Lisa Connor og, som nylig kjøpte et par rosa sandaler fra motekjeden Next til sin 2-år gamle datter i bursdagsgave. Men skoene viste seg å være alt annet en bra for hennes føtter.
Nå vil moren advare andre foreldre.

Datteren Esmé hadde bare hatt på seg skoene i en halv time når hun plutselig begynte å gråte av smerte. Moren oppdaget da at datterens føtter var dekt ei blod.

[adsense2]

«Esmé var helt fortvilet. Jeg kunne ikke tro det var sant ettersom hun bare hadde hatt dem på i en halv time. Hun hadde liksom ikke løpt rundt med dem i mange timer, men bare gått litt i hagen rundt huset», forteller Lisa Conner til Metro UK.

 

sko1

Hun sier at hun er klar over at nye sko kan være litt stive og vanskelig å ha på i starten, men dette var ingen vanlige gnagsår. Hele datterens fot var dekket i blod.

Esmés pappa måtte trøste datteren en time etterpå, og hendelsen forstyrret hennes bursdagsfeiring.

Familien bor i Blackpool England, og Lisa hadde kjøpt skoene for 8 pund på Next. Motekjeden har nå tatt tilbake skoene som Lisa kjøpte og skal undersøke om det var noe feil med dem. Men Lisa sier at kjeden burde slutte å selge skoene fullstendig.

«Andre foreldre som har sett bildene mine har skrevet til meg og sagt de har lignende problem. Jeg håper dette ikke skjer med noen andre», forteller Lisa.

En talsperson fra Next sier at de aldri har hørt om dette problemet før.

sko2

Skoene heter «Jelly Sandals» og selges blant annet i nettbutikken til Next.

sko3

DEL denne viktige artikkelen videre, slik at ikke flere barn blir rammet av stygge sår av å bruke disse farlige skoene.