Denne mannen har nettopp blitt far til en jente. Men plutselig finner han noe utrolig i toalettet!

1608

Historien om Claire, Paul og deres familie fra Storbritannia er fantastisk, og nesten ikke til å tro. En TV-kanal intervjuet de, og gjenskape historien på film.

En morgen i 2000, da Claire Evans var bare 19 år gammel, følte hun seg svimmel. Musklene hennes skalv, og hun følte seg svak, men siden hun ellers følte seg sunn og frisk, ventet hun lenge med å dra til legen.

Når hun omsider dro til legen, fikk hun vite den forferdelige sannheten: Hun ble diagnostisert med MS, eller multippel sklerose. Denne sykdommen angriper sentralnervesystemet og er uhelbredelig. Etter å ha fått den knusende diagnosen, mistet Claire håpet om et normalt liv. Hun ville gjerne finne seg en partner og etablere en egen familie, men det så mørkt ut.

Men i motsetning til Claires største frykter, fungerte medisinene bra, og hun fikk ingen ytterligere tilbakefall. Så møtte hun kollegaen Paul.

Kjemien mellom Claire og Paul var bare riktig. Med ham, kunne hun planlegge et skikkelig liv. Etter 4 år gammen, fikk de sitt første barn; Sønnen Harry. Svangerskapet var problemfritt, og sønnen fra fin og frisk når han kom til verden.

Men så fikk Claire et nytt MS-angrep. Den høyre halvdelen av kroppen hennes ble lammet.

I flere måneder måtte hun holde sengen. Da la hun på seg 15 kilo, som følge av kortison-medisin og mangel på bevegelse.

En natt våknet Claire med uutholdelige smerter. Hun hadde krampe i magen, og var sikker på hva som var i ferd med å skje: Enda et MS-angrep.

Hun kjempet seg til badet, mens smertene ble verre og verre. Desperat ropte hun etter Paul:

«Dette kommer til å ta livet av meg!»

Når Paul kommer inn på badet, prøver han å hjelpe kjæresten, som roper at «det føles som om jeg føder!». Og riktignok…

…Claire fødde en liten jente. Paul er mildt sagt sjokkert, da ingen av de visste at Claire var gravid. Etter at hun fikk MS-diagnosen, var menstruasjonssyklusen det eneste som virket normalt.

Men før Paul rakk å tenke over situasjonen, kommer smertene til Claire, som sitter på toalettet, tilbake. Denne gangen var Paul sikker på at det bare var etterbyrden – men når han tar en nærmere titt ned i toalettet, får han seg et nytt sjokk: Enda en baby!

Fortsatt i sjokktilstand, finner paret ut at begge babyene lever i beste velgående. Claire, som ikke engang visste at hun var gravid, hadde nettopp fått tvillinger!

De ringte umiddelbart etter en ambulanse, som straks kom og hentet Claire og barna.

[adsense2]

 

 

For en utrolig historie! I videoen nedenfor kan du se de gjenskapte scenene.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!