Mammaen har ventet i 37 år på sin forsvunne datter. Nå avslører politiet en stor hemmelighet!

3743

For 37 år siden forsvant Marcia King sporløst hjemmefra i Arkansas, USA. Siden har moren hennes levd i konstant usikkerhet og bekymring. Men håpet er som regel det siste man gir slipp på.

Slik var det iallefall for Marcias mor.

Hun har bodd i det samme gamle huset og beholdt det gamle telefonnummeret, i snart 40 år – i håp om at datteren en dag skal finne veien hjem.

Men i april i år fikk hun en nyhet fra politiet.

Den 24. april 1981 fant politiet et lik utenfor Ohio i USA, men de kunne ikke identifisere personen. Den døde kvinnen hadde fregner på nesen og fletter i håret, noe som vekte stor oppsikt på den tiden. Jenta fikk kallenavnet «Buckskin Girl», etter skinnjakken hun hadde på seg da hun ble funnet.

Det oppstod etter hvert mange konspirasjonsteorier om jentas død, men alt forble et mysterium.

Eksperter ble hentet inn for å undersøke hår og DNA. De undersøkte til og med pollenpartiklene på klærne til jenta, uten å bli noe klokere. Årene gikk og politiet var rådløse – helt saken i april i år åpnet seg helt.

Organisasjonen «DNA Due Project» jobber med svært avansert DNA-teknologi. Ved å bruke offentlige databaser, matcher de savnede personer med potensielle slektninger.

Personene bak prosjektet hadde lenge interessert seg i Buckskin Girl-saken. Og da de tok noen prøver av blodet fra 1981, fikk de en match…

Det viste seg at den døde jenta var 21 år gamle Marcia King. Oppdagelsen gjorde at politiet kunne fortsette letingen etter gjerningspersonen.

«Offerets identitet er grunnleggende for å kunne gå videre med etterforskningen.» sier Dave Duchak ved Miami Police Department.

Mammaen får aldri datterent tilbake, til tross for at hun ventet på henne i nesten 40 år. Men hun kan hun iallefall leve videre uten usikkerheten og bekymringen.

Hvil i fred Marcia King.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!