Kidnapperen er på vei ut av landet med barna i bilen. Da reagerer jenta og gjør det utrolige!

2331

Mandag 9. april var 8 år gamle Malaiah og hennes 3-årige bror med pappa Rodney Cole til den lokale skjønnhetsbutikken i San Diego, USA.

Det skulle bare være et kort besøk, så lillebror ble i bilen.

Kort tid etter å ha gått inn i butikken, snudde jenta seg mot parkeringsplasse for å se om alt var i orden. Da så hun hva som var i ferd med å skje: en ukjent kvinne holdt på å bryte seg inn i bilen.

«Hun så på bilen og så at det satt et lite barn der. Plutselig brøt hun seg inn og kjørte avsted.» forteller Malaiah.

Men jenta klarte å komme seg inn i bilen, og prøvde å få med seg broren ut.

Pappa Rodney reagerte ikke like raskt, men da han skjønte hva som foregikk, løp han etter bilen og banket på rutene – men til ingen nytte.

Kvinnen var allerede på vei ut av parkeringsplassen, med barna i baksetet.

Da husket Malaiah at faren hadde gitt henne en mobiltelefon, til å bruke i nødstilfeller. Hun tok frem mobilen, men kvinnen bak rattet gjorde alt hun kunne for å stoppe henne.

Kvinnen truet med å kjøre inn i en vegg hvis hun ikke ga fra seg mobilen. Men Malaiah rev seg løs fra henne, og fikk til slutt kontakt med politiet. Men hun visste ikke hvor de var. Det eneste hun så ut vinduet var et stort skilt hvor det stor: Mexico Border». Bilen var på vei over grensen til Mexico.

Det var alt politiet trengte å vite, og de pågrep kvinnen bare minutter før de krysset grensen.

Pappa Rodney hadde store problemer med å holde tårene tilbake når han ble gjenforent med barna sine Takket være datterens store heltemot, er familien like hel.

«Jeg er veldig stolt av henne» sier han.

Det må ha vært en skremmende opplevelse for så unge barn, men heldigvis klarte Malaiah å holde seg rolig og tenke klart. Det kan ha reddet livet til både hun og broren.

Nedenfor kan du se en videoreportasje om hendelsen.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!