Denne babyen vil bli sjokkert når han senere finner ut hvor han kommer fra. Det er nemlig IKKE fra mors mage!

1240

Alice Hohenhaus fra Queensland i Australia var bare 4 år gammel da hun ble diagnostisert med leukemi. Etter fire harde år med behandling virket det som om sykdommen var bekjempet. Men når Alice var 9 år gammel, startet leukemien opp igjen og barnet måtte gjennomgå strålebehandling.

16 år etter Alice sin fødsel blir moren hennes, Theresa, gravid igjen. Hun var allerede mor til 5 barn, og hadde tatt vare på over 15 andre barn i sitt liv. Den 46 år gamle Theresa så fram til å få en baby, og det samme gjorde datteren Alice.

Alice var støttende ved morens side gjennom graviditeten. Til og med under ultralydtimene var hun der og hørte på babyen i morens mage. Besøkende endte ofte opp med at de begge gråt i hverandres armer. Det viste seg at grunnen til dette var ganske så spesielt: det var nemlig Alice sin baby i morens mage!

I en alder av 23 var Alice gravid en gang, men mistet barnet i den 15 uken. Gjennom strålebehandlingen for kreft, hadde livmoren hennes blitt fullstendig ødelagt. Legene fortalte henne at hun aldri kunne få barn igjen. Alice tok da vare på eggene sine og frøs dem. Alice sin mor så hvor ulykkelig datteren var over å ikke kunne få barn. Derfor bestemte hun seg for å bruke eggene til datteren sin og bære fram hennes barn.

Theresa var også redd for problem som kunne oppstå etter fødselen da den nyfødte babyen skulle bli Alicas selv om det var hun som bar babyen gjennom graviditeten. Men moren var bestemt på at datteren fortjente å få en baby selv, og fødte derfor barnet til datteren sin. Dette kom til å bli et spesielt øyeblikk, så de passet på å ha en fotograf til stedet som kunne fange det hele i bilder.

gravid1

 

[adsense2]

 

Lille Parker ble født, sunn og frisk. Han er Alice sin store kjærlighet, og også Alice sin mor, Theresa, sin store kjærlighet. Alice er utrolig takknemlig til Theresa for at hun kunne hjelpe henne med drømmen hennes om å få barn.

Moren Alice og hennes sønn Parker har det bra idag. Theresa tenker kanskje å gi Parker søsken ved å bli gravid igjen. Alice har en veldig spesiell mor med et stort hjerte, som gjør alt for sin datter.

Hva synes du? DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!