Den sleipe kassereren prøver å svindle mannen for lottogevinsten. Da får hun raskt smake sin egen medisin!

3427

Dessverre skjer dette oftere enn mange av oss tror. Man vinner i lotto eller tipping, og stoler hundre prosent på at personen bak kassen er ærlig når man leverer vinnerkupongen. Få av oss forventer at noen prøver å lure til seg gevinsten selv.

Men det skjer som sagt oftere enn man kanskje skulle tro.

En lite pålitelig kasserer i en Winn Dixie-butikk i Florida prøvde nylig å svindle til seg en manns lottogevinst – men måtte nøye seg med en god dose karma.

Den mannlige kunden gikk til kassen for å levere lottokupongen sin. Det han ikke visste, var at den kvinnelige kassereren snart skulle lyve han rett i ansiktet.

Da kassereren tok imot kupongen, fortalte hun mannen at han hadde vunnet 5 dollar – litt i underkant av 50 kroner. Men i realiteten var gevinsten på 600 dollar – nærmere 5000 kroner!

Istedet for å utbetale gevinsten, ga hun mannen 5 dollar fra vesken sin og ventet til han dro. Deretter tok hun kupongen selv.

Det virket så enkelt, og kassereren trodde hun hadde komme seg unna med tyveriet. Men bare minutter senere kom den samme mannen tilbake til butikken, og avslørte hvem han egentlig var.

Det viste seg nemlig at han var en lotteriinspektør for delstaten Florida, som besøkte butikken for å utføre en utredning.

Kassereren ble tatt på fersk gjerning. Hun ble arrestert, siktet for grovt tyveri, og stilt for retten.

Ifølge Miami Herald utføres det slike undersøkelser for å sikre at alt av lotto og tipping følger reglementet. Det er med andre ord ikke første gang det skjer, og langt ifra den siste.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!