13. juni 2024

Plutselig hørte hun datteren skrike av smerte. På sykehuset avsløres den skremmende årsaken!

Som vi alle vet, er verden full av alle mulige farer. Foreldre er spesielt klare over akkurat det. Og farene er veldig forskjellige. Alt avhenger av hvor i verden du er.

I industrilande er det nesten ingen som bekymrer seg for at barna skal bli angrepet av ville dyr. Der er det andre risikoer. Som for eksempel farlige ingredienser i produktene vi kjøper.

Dette fikk Kylie Cravens erfare. Datteren ble plutselig alvorlig syk og måtte legges inn på sykehuset, hvor hun ble liggende i flere dager. Nå vil Kylie advare alle foreldre mot den skremmende årsaken.

Det var et tilsynelatende sminkesett for barn som forårsaket det hele. Settet var billig, og Kylie hadde tidligere kjøpt et lignende produkt til datteren – uten bivirkninger. Men denne gangen var det verre.

Etter at datteren hadde brukt det nye sminkesettet, fikk hun alvorlige allergiske reaksjoner. Ansiktet hennes svulmet opp og hun fikk blærer som sprakk. Hele kroppen hennes var dekket av røde utslett, og hun svulmet opp så mye rundt øynene og munnen at hun kunne se eller snakke.

«Sminken inneholder seks forskjellige kjemikalier som er kjent for å utløse allergiske reaksjoner. Lydias kropp reagerte så sterkt på stoffene at hun måtte legges inn på sykehus.» skriver Kylie på Facebook.

Heldigvis har hun det bedre nå. Noen dager etter hendelsen skrev Kylie en oppdatering om datterens tilstand på Facebook:

«Lydia både ser og føler seg mye bedre nå. Hun har gjort store fremskritt det siste døgnet. Hun plages fortsatt med kløe, men det svir ikke like mye nå. Hun har fortsatt utslett i ansiktet og på nakken, men det forsvinner sakte men sikkert. Hun smiler igjen nå.»

En talsperson for produsenten av sminkesettet sier at det ikke finnes noen giftstoffer i produktet. Det har blitt testet i henhold til interne retningslinjer.

Men selv godkjente kjemikalier kan føre til utslett hos sensitive mennesker. Kylie og ektemannen har iallefall lært at de skal være ekstremt forsiktige når de kjøper lignende produkter neste gang.

Del denne artikkelen slik at flest mulig blir oppmerksom på risikoen!