18. juni 2024

Den sebrakledde kvinnen presser seg inn i køen. Så fanger kameraet det hun gjør med tobarnsmoren!

Mange vet hvordan det er å være småbarnsforeldre. Det er selvfølgelig utrolig koselig, men samtidig veldig vanskelig, slitsomt og frustrerende.

Det fikk Jason Yoshino og hans kone erfare når de var på en handletur på Walmart i 2014. De skulle bare inn en kjapp tur for å handle litt, men det tok godt over en time før de kom seg ut av butikken igjen.

I køen sto nemlig Katie, en småbarnsmor med handlevognen full av varer – inkludert 4 store pakker med bleier. Hun hadde sett at en annen butikk hadde bleiene på tilbud, men bestemte seg for å dra til Walmart, da denne butikken hadde sagt at de ville matche prisen.

Men når hun skulle betale, viste det seg at de bare kunne matche prisen på én av de 4 bleiepakkene. Samtidig begynte Carol Flynn, en annen kvinne som sto i køen, å bli utålmodig fordi ting tok så lang tid. Men når hun fikk høre at butikken ikke ville gi småbarnsmoren rabatten, gjorde hun det ingen forventet.

Jason tok umiddelbart frem mobilen sin og begynte å filme. Videoklippet har nå spredt seg over hele internett.

Jason forteller om hendelsen i et innlegg på Facebook:

«Den eldre kvinnen dukket opp fra ingensteds når småbarnsmoren bare kjøpte en av de fire bleiepakkene. Så tok hun de tre pakkene som lå igjen, og la de i handlevognen.»
Hun kjente seg sannsynligvis igjen i kvinnens situasjon. Det er absolutt ikke lett å være småbarnsmor, spesielt ikke hvis man har lav inntekt. Hun insisterte derfor på å betale for de tre pakkene.
«På slutten takker småbarnsmoren henne. Den eldre kvinnen sier at hun kan gjengjelde tjenesten en annen gang i fremtiden. Jeg og kona mi ble helt målløse av den varme, vennlige og sjenerøse gesten. Det finnes fantastiske mennesker i verden. Dette var virkelig en fin måte å avslutte dagen på. Jeg håper dette innlegget når frem til den eldre kvinnen. Tusen takk og Gud velsigne deg!» skriver Jason.
Se videoklippet fra butikken nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!