Den døve danseren går på scenen. Se hva han gjør når musikken starter. Wow!

695

Nyle DiMarco er amerikansk, modell og døv. Forrige året vant han modellprogrammet «Americas Next Top Model» og nå deltar han i danseprogrammet «Dancing with the stars». Amerika elsker han!

[adsense2]

Til tross for at Nyle er døv, gikk han ut og dominerte dansegulvet sammen med dansepartneren Peta Murgatroyd. Juryen ga han tommel opp – og sosiale medier ble helt ville etter å ha sett modellen danse løs i en cha-cha. Ser man videoen under det ikke vanskelig å skjønne hvorfor, det er uhørt imponerende at Nyle kan danse som han gjør, til tross for at han ikke kan høre musikken.

– Før jeg begynte på «Dancing with the stars» visste jeg at det kom til å bli en stor utfordring, men første dagen jeg møtte Peta, på vår første trening, tenkte jeg «hei, dette er ikke helt umulig», sier han via sin tolk til US Weekly.