Millionær saksøker eks-kona si. Etter at han finner ut at barna han oppdro i 21 år IKKE er hans.

5376

En mann som i utgangspunktet ble tvunget til å betale fire millioner euro (39 millioner norske kroner) i skilsmisseoppgjør til sin tidligere kone, har nå saksøkt henne etter at han oppdaget at de tre barna had hadde oppdratt ikke var hans biologiske barn.

Richard Mason, en 55 år gammel foretningsmann, hadde aldri noen grunn til å tro at hans tre sønner, en på 23 og to tvillinger på 19, ikke var hans. Men etter en ny medisinsk undersøkelse ble det påvist at barna ikke var hans egne.

For tre år siden ble Mason fortalt at han hadde cystisk fibrose, en arvelig sykdom som gjør at han ikke kan få barn på en naturlig måte. En DNA-test viste at barna han hadde trodd var sine egne, ikke var genetisk relatert til ham. Mason følte seg knust og forrådt.

Mason var allerede skilt fra sin første kone, Kate, i 10 år da han oppdaget sannheten, men sier at åpenbaringen forandret livet hans.

«Du vet ikke hva som er ekte og hva som ikke er det, det er som jeg bor i The Matrix«, fortalte han til Daily Mail. «Noen sier til deg at alt du vet og alt du trodde var sant, ikke er ekte og har aldri eksistert. Du er ikke far, du kan ikke få barn, navnet ditt vil ikke fortsette».

Etter å ha funnet ut av sannheten, saksøkte Mason eksen sin for farskapssvindel. To av sønnene sluttet å snakke med ham etter dette.

«Jeg ser fortsatt hva guttene gjør på Facebook, og det er hjerteskjærende. Jeg så den eldste fullførte skolen, men ble ikke invitert til avslutningen», sa han til Daily Mail.

«Jeg går forbi en leketøysbutikk, og det minner meg om å kjøpe julegaver til dem. Når venner legger ut ting på Facebook om sine egne familier som deres første barnebarn eller at de er stolte av gutten sin for noe, pleier jeg å tenke at alt er tatt bort fra meg».

Mason vant rettsaken og ble tildelt 250000 euro (ca. 2,5 millioner nok) etter at retten fastslo at hans tidligere kone hadde lurt ham til å tro at guttene var hans egne. Hun hadde hatt en affære på den tiden, og hadde ikke vært i stand til å bli gravid i de første syv årene av ekteskapet sitt med Mason.

«Jeg visste ikke hvem jeg var lenger», fortalte han til Daily Mail.

«Det er som å lide et dødsfall, men på en måte er det enda verre enn det fordi det treffer deg rett i hjertet av hvem du tror du er. Når noen spør deg om bakgrunnen din, forteller du at du er far til tre barn – det handler om hvordan du definerer deg selv».

«Plutselig oppdaget jeg at jeg egentlig ikke hadde noen barn».

«Du begynner å stille spørsmål til alt du trodde du visste når en slik grunnleggende søyle i livet ditt plutselig blir fjernet».

I tillegg til å forsøke å håndtere denne vanskelige situasjonen, har Mason også måttet takle cystisk fibrose, sykdommen som drepte sin søster. Han er også fortvilt over ikke å vite hvem guttenes «ekte» far er. Han håper at eks-kona en dag vil fortelle ham sannheten.

DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!