Han kjørte forbi et nytt hus. Kan DU se hva som er feil med det?

28003

Det er sant at noen butikker er designet slik at du må gå igjennom hele butikken før du kommer til utgangen, og at noen bygninger, som museum, får besøkende til å gå igjennom gavebutikken før de forlater bygningen.

Men viste du at noen hjem også bruker dette prinsippet? En diskusjon om dette har nettopp blitt tatt opp, takket være ett bilde.

En Reddit bruker, med brukernavn «liquidthc», postet et bilde av ett hus til utstilling i South Carolina til den populære nettisden for 3 dager siden. Bildet har beskrivelsen, «de hadde EN jobb». Han merket noe merkelig med bildet. Kan du se hva det er? Det tok oss ganske lang tid å merke det!

Screen-Shot-2016-03-21-at-12.37.45-PM-1024x520

Det som er det spesielle med hjemmet er… oppkjørselen leder ikke opp til garasjedøren! La du merke til dette?
Noen tror det er en stor feil i designet, men det er en sjanse for at dette ikke var tilfeldig, men med meningen. En annen Reddit bruker sier følgende, «Det er ikke et problem, det er typisk for utstillings hus i ett nytt nabolag. Oppkjørselen fungerer som en parkeringsplass for patroner og salgsansatte mens garasjen i seg selv blir brukt som kontor. Når nabolaget er solgt selger den modellhuset og gjør om resten av husene «på den riktige» måten.»

Screen-Shot-2016-03-21-at-12.38.00-PM-1024x5112222222222

En annen bruker forklarer, “Byggefirma liker å «fange» klienter og vil noen ganger bygge dører inn til garasjene der kontorene er  slik at det er den eneste inngang tilgjengelig til mulige kjøpere, eller bygger gjerder rundt gangfeltene slik at de blir tvunget inn til salgskontorene før de kommer seg inn inngangsdøren til hjemmet.” Interessant!

[adsense2]

Hva synes du? Var det med vilje eller ett uhell? Har du noen gang sett ett utstillings-hjem bygd slik?