Moren fikk seg en ny kjæreste. Da skrev datteren et veldig ærlig og åpent brev til hele verden!

2710

Den nå 21 år gamle Katelyn Miller begynte livet sitt med en far som ikke elsket henne eller broren hennes. Det var tøft for de små barna, men moren kjempet hardt for å gi dem all kjærligheten hun hadde.

Da Katelyn var 9 år gammel, ble foreldrene skilt, og på en familietur sammen med moren og broren sin, ble livet hennes fullstendig forandret – av en fremmed mann.

I Facebook-gruppen «Love What Matters» har hun åpnet hjertet sitt om denne fremmede mannen, som i dag er stefaren hennes:

«Kjære stefar,

Jeg lurer på hva du gjorde den dagen jeg ble født. Jeg tipper at du dro på jobb, spiste lunsjen din fra en matboks, og hang med vennene dine etter arbeidsdagen. Du hadde ingen anelse om at din fremtide kone fødte sin eldste datter, milevis unna. Jeg skulle ønske at du var der på den tiden, men samtidig vet jeg at det er en grunn til at du kom inn i livet mitt på det tidspunktet du faktisk gjorde det.

Du er ikke min biologiske far, jeg har ikke samme etternavn som deg, og jeg er ikke lik deg. Men enhver mann kan lage et barn og skrive navnet sitt på fødselsattesten. Men det krever en ekte mann, som deg, å gå inn og ta ansvaret for noen andres barn.

Din kjærlighet er faktisk et valg. Jeg vet jeg har vært bekymret for min biologiske far før, men selv om han har knust hjertet mitt gang på gang, har du alltid vært der for å plukke opp bitene. Med hver klem du har gitt meg har du klemt bitene sammen igjen, og gjort meg sterkere enn jeg var før.

Jeg var 9 år gammel da jeg møtte deg for første gang. Skjebnen sendte meg, moren og broren min tvers over landet for å møte deg. Hvem hadde trodd at mammas håndsignaler tver over et varmt, svett lager ville ende i et ekteskap?

Dere to er perfekte for hverandre. Du viser moren min den kjærligheten hun fortjener.

Jeg kan ikke takke dere nok. Jeg vet at du blir utslitt av jobben din, men du gjør det du må gjøre – for meg og broren min. Du gir aldri opp, du kjemper hver dag, uansett hvor hardt livet er til tider. Du har vært et stort forbilde for oss.

Jeg vet at jeg var litt av en rebell som tenåring og skulle velge meg kjærester, men du lærte meg hva en ekte mann er. Jeg vet at en ekte mann aldri kommer til å lure meg. En ekte mann vil aldri velge narkotika eller alkohol foran meg. En ekte mann vil aldri mishandle meg, verken fysisk eller verbalt. Og sist, men ikke minst: En ekte man vil aldri få meg til å føle at jeg ikke er bra nok.

Jeg har fått hjertet mitt knust mange ganger, men du har alltid vært der for å sette det sammen igjen. Du få meg til å føle at jeg er verdt noe.

Du har sett meg vokse opp i alle disse årene. Du har vært involvert i alt. Mitt første skoleball, min første basketballkamp, skoleforestillinger og vitnemålsutdelinger. Du og mamma sørget alltid for å sitte helt fremst.

Du har alltid inspirert meg til å være meg selv hele tiden. Du har aldri tvunget meg til å være noe jeg ikke er. Selv de gangene jeg forandret meg tusen ganger før jeg bestemte meg for hva jeg ville gjøre – du har alltid støttet valgene mine. Og når jeg har gjort noe feil, har du alltid hjulpet meg å løse det.

Jeg vil virkelig takke deg fra bunnen av mitt hjerte, for den kvinnen jeg er i dag. Jeg vet at uten deg, hadde jeg ikke vært i nærheten av å være den personen jeg er i dag. Du er virkelig en fantastisk mann, og når andre folk spør meg om hvem faren min er, er jeg stolt av å kunne si navnet ditt.

Takk for at du tar vare på familien min. Jeg vet at du ikke skapte meg, at navnet på fødselsattesten min ikke er ditt, at jeg ikke bærer det samme etternavnet som deg og at jeg ikke er lik deg. Men det spiller ingen rolle, for de siste elleve årene har du formet meg til den jeg er i dag.

Du har gjort meg om til din egen, og du har aldri fått meg til å tvile på meg selv. Jeg blir rørt når jeg snakker om deg, fordi du har aldri skuffet meg på noen som helst måte, som alle de andre mennene i livet mitt har gjort. Når de forlater meg eller knuser hjertet mitt, vet jeg alltid at jeg har deg.

Takk. For alt du gjør for meg. Jeg er så utrolig stolt over å være datteren din!»

Denne mannen må virkelig være et fantastisk menneske.

Del gjerne det rørende brevet med vennene dine på Facebook!