Servitøren sliter med å forsørge sine 4 barn. Så ser hun ned og ser hva gjestene har lagt igjen!

104824

I fjor ble livet til en servitør forandret på et lite øyeblikk. Jessica Reborede er servitør, og sliter med å forsørge sine fire barn. Ektemannen Robert kjemper for livet sitt i en kamp mot kreft.

Situasjonen ble så ille at Robert måtte flyttes fra Las Vegas, hvor familie bodde, til Los Angeles. Da måtte Jessica reise milevis for å besøke mannen sin, som desperat trenge sin kone ved sin side. Det gikk så langt at Jessica måtte sove i bilen når hun besøkte ham, fordi hun ikke hadde råd til å bo på hotell.

Det Jessica ennå ikke visste, var at hun hadde en skytsengel. Læreren hennes fra 2. klasse, Kimberly, hadde alltid lagt merke til hvor søt og snill Jessica var. De holdt kontakten i årene etter skolen, og Kimberly ble som en andre morsfigur for Jessica.

Kimberly hadde kontaktet «Fox 5 Surprise Squad», for å se om det var noe de kunne gjøre for Jessica. Men ingen hadde forventet at de skulle gå så langt.

I løpet av en helt vanlig dag på jobben, ble skjulte kameraer plassert rundt omkring i restauranten. I det Jessica skulle rydde av et bord, fikk hun sjokk av hva gjestene hadde lagt igjen: 200 dollar i tips. Men det var bare starten – videre utover dagen fikk hun større og større tips. Først 200, 300, 500, også 1000 dollar.

Men det var ikke det hele…

Fox 5 Surprise Squad avslørte at de sto bak overraskelsen, og at Jessica fortsatt hadde mer i vente: I tillegg til de 2000 dollarene hun fikk i «tips», ga de henne 10.000 dollar.

 

[adsense2]

 

Jessica greide ikke å holde tårene tilbake. Likevel ventet enda en overraskelse på henne: Hun fikk en bil til å pendle frem og tilbake og besøke ektemannen, og hotellopphold ble betalt for.

Se den emosjonelle reaksjonen på overraskelsen i videoen nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!