Kjæresten knuste hjertet hennes. Da sender pappaen denne rørende SMS-en!

1176

Altfor ofte glemmer vi å takke våre foreldre for alt de gjør for oss. Der er alltid der uansett hva, gir oss masse kjærlighet, glede og støtte gjennom livets mot- og medganger – og elsker oss betingelsesløst.

For nettopp disse grunnene, valgte en ung kvinne fra USA å skrive et innlegg i Facebook-gruppen Love What Matters, for å hedre sin far.

Innlegget spredte seg rask, og flere tusen mennesker har lest, likt og delt innlegget – som berører hjertene til folk over hele verden:

«For hver dag som passerer, blir jeg mer og mer overbevist om at faren min er en ekte superhelt. Han har et tøft yrke som arbeider og er steinhard på utsiden, men da han fikk sitt første barn smeltet hjertet hans. Kjærligheten hans er så sterk at den kan flytte fjell, og legger lista høyt for fremtidige kjærester. Han har alltid vært superhelten min.

Men ingenting i verden kan forberede deg på følelsen av å få hjertet sitt knust. Da jeg var 20 år gammel knuste kjæresten min hjertet mitt i tusen biter – på høsttakkefesten.

Pappa løftet meg bokstavelig talt opp fra gulvet, hvor jeg lå og gråt så mye at jeg så stjerner foran øynene mine. Jeg var ødelagt, og når jeg tenker tilbake på hendelsen, skjønner jeg at han også ble det av å se meg sånn.

Foreldrene, romkameratene og vennene mine byttet på å ta seg av meg de neste dagene. En av disse dagene, sa jeg til pappa hva som gjorde at jeg ikke klarte å gå videre. Jeg sa:

– Jeg er så vant til å få en tekstmelding om morgenen, der han skriver god morgen. Jeg fikk en hver dag, men nå får jeg ikke det lenger. Jeg rekker ikke engang å stå opp fra sengen før jeg blir minnet på det. Det er en daglig påminnelse om at det er over…. og at han ikke kommer tilbake.»

«Fra den dagen, begynte han å sende meg tekstmeldinger hver morgen. De inneholder inspirerende tekster, kjærlige lykkeønskninger og påminnelser om hvor mye han elsker meg. Jeg fikk hjertet mitt knust for 7 år siden – men han har ikke sluttet å sende dem. Jeg har flyttet til en annen by og fått meg en ny kjæreste, men superhelten min fortsetter å komme meg til unnsetning. Han sender meg fortsatt meldinger (nesten) hver dag.

Han er et godt eksempel på en hardt arbeidende, uselvisk mann, som ikke tar seg selv så høytidelig. Og kjærligheten er ubetinget. Han slutter aldri å fortelle meg hvor mye han elsker meg. Han sier det hver morgen, hver kveld, og to ganger hver søndag.

Og hvis du ser godt etter, kan du til og med se det i handlingene hans. Jeg har sett ham elske moren min i over 30 år, men likevel behandler han henne som om han var nyforelsket. Han kjøper blomster til henne, danser rundt på kjøkkenet med henne, og skriver kjærlighetsbrev til henne. Når en slik mann er i sentrum at universet ditt, føles alt mulig. Hvis en jente kan besitte den følelsen, finnet det ingenting som kan stoppe henne. Hun er helt uredd, og har hele verden for sine føtter.

Til alle pappaer der ute, og spesielt til min: Takk! Du vet det kanskje ikke, men den lille jenta di er oppmerksom på hvert skritt du tar, og stoler på hvert ord du sier. Takk for at dere aldri glemmer hvor spesielle vi er.»

Datterens takkebrev til faren er virkelig noe utenom det vanlige. Men det viser hvordan noe så enkelt som en tekstmelding kan gjøre hele tilværelsen til noen bedre.

Del gjerne det rørende innlegget med vennene dine på Facebook!