Far deler hårreisende bilde av sin datter. INGEN bør gå igjennom det hun gjennomgår!

900

«Ingen familier bør gjennomgå dette helvete», skriver en far om sitt livs mareritt.

Må kreften få kreft og dø, og må ingen oppleve den smerte som den lille piken Jessica opplevde i det sekundet hennes far, Andy Whelan, trykket på utløseren til sitt kamera. Sort-hvitt bildet er siden blitt delt på sosiale medier, hvor faren samtidig skriver direkte fra hjertet:

«Dette er det vanskeligste bilde jeg noengang har tatt. For noen dager siden fikk hun vite at hun høyst sannsynlig kun har noen få uker igjen å leve. Dette bildet ble tatt i det øyeblikket vi foreldre ikke kunne trøste henne på noe vis. Jessica dyttet oss bort, mens hun holdt ut smerten i ensomhet».

Han kaller bildet for et bevis på «kreftens sanne ansikt».

Familien har vært ved datterens side i 13 måneder, hvor hun har kjempet en tapper kamp men besluttet nylig for å stoppe med cellegiftbehandlingen så den siste tiden kan bli uten medisin og forhåpentligvis være mindre smertefullt for datteren.

Bildet av den lille pikens utvidede blodårer, tårer på kinnene og smerten i hennes ansikt har rørt tusenvis.

Andy forklarer at Jessica har vært gjennom et ett år langt løp hvor kreften langsomt har spist seg inn på datteren. Hun har prøvd forskjellige typer behandling, men sykdommen dukker opp forskjellige steder i kroppen.

[adsense2]

 

Den 12. oktober i år, ca ett år etter hun først fikk vite hun hadde kreft, besluttet foreldrene å stoppe alle behandlingene da de fikk vite at legene bare kunne forlenge deres barns liv: men ikke redde det.

«Nyheten føles som om noen dro hjertet ut av brystet på meg, mens noen sugde luften ut av mine lunger», forklarer den knuste faren.

Han har derfor besluttet på datterens dødsleie, at bildet av hennes smerter skal brukes til å skape oppmerksomhet om kreft blant barn.

«Jeg vet bildet er hard kost for noen, og vanskelig forstå, men dette er det kreft gjør med et barn i deres siste uker og dager. Før hun ble diagnostisert visste jeg ingenting om kreft blant barn. Nå gir jeg den oppmerksomheten den fortjener, fordi alt for mange barn gjennomgår samme skjebne og det ødelegger familier».

Han håper at bilde kan være med å skape en økt oppmerksomhet og donasjoner som gjør at det er mulig å forske mer på sykdommen blant barn, så det til slutt kan finnes en kur.

«Jeg ber dere, jeg er en knust far og det er for sent for min datter, men det må finnes en kur mot kreft blant barn. Ingen familier bør gå igjennom dette helvete», avslutter han.

DEL dette sterke bildet og den sterke teksten til faren med vennene dine på Facebook!