Mammaen ble kritisert for at hun lot datteren gifte seg. Men 22 år senere, angrer alle på hvert ord de har sagt!

3642

I juli 1995, sa et veldig spesielt par «ja». Til tross for at mange tvilte og var skeptiske, sto Mary Anne og Tommy Pilling opp for seg selv, og for sin kjærlighet til hverandre.

Paret er et flott eksempel på hvordan kjærlighetens kraft kan overvinne alt, selv om utenforstående tror de vet bedre.

Etter 22 års ekteskap, er Mary Anne og Tommy minst like lykkelige som da de først ble forelsket i hverandre. Nå er de nærmeste nabo til Mary Annes mor i Essex i England.

I dag blir tusenvis av mennesker inspirert av ekteskapet deres – men det har ikke alltid vært slik…

I begynnelsen ble kjærligheten deres satt på prøve. Begge to har Down syndrom, og har fått sine andeler med stygge kommentarer fra frekke folk.

Det hele begynte da Mary Anne og Tommy møttes på et opplæringssenter for personer med lærevansker. De begynte å gå ut sammen, og etter ett år var Tommy overbevist – Mary Anne var den rette for han.

Han ba om hånden hennes, og forlovelsesringen kjøpte han i en leketøysautomat. Men først spurte Tommy Mary Annes mor om hvordan hun stilte seg til et eventuelt bryllup.

Moren godkjente det, men det var ikke lett for henne. Mary Annes søster hadde nemlig uttrykt hvor mye hat og forakt hun hadde for det hele, helt fra begynnelsen av. Mange andre mente også at det ikke var noen god ide at de skulle gifte seg.

Men med tanke på hvor mange av dagens ekteskap som ender i skilsmisse, har Mary Anne og Tommys kjærlighet stått sterkere enn de fleste.

«Forholdet deres er så spesielt, fordi det er så rent. De forstår ikke negative følelser som hat.» sier søsteren Linda Newman.

I juli 1995 var familie og venner samlet for å oppleve den vakre seremonien. Mary Annes mor hadde tatt med seg Tommy til en gullsmed for å kjøpe en ‘ekte ring’.

Linda forteller at Mary Anne hadde drømt om et stort, hvitt bryllup helt siden hun var liten.

«Og det var akkurat det hun fikk. Det var en fantastisk dag, og det var så fint å se de gå hånd i hånd nedover gaten.» sier Mary Annes mor.

Det er bare å se på bildene fra bryllupet, så ser du hvor mye kjærlighet det er i luften. Og ingenting er forandret til den dag i dag. Dette var begynnelsen på et langt og godt ekteskap mellom to godhjertede mennesker.

«Bryllupet var den beste dagen i mitt liv! Jeg ble sjokkert da Tommy fridde, men jeg trengte ikke å tenke meg om to ganger før jeg sa ‘ja’. Jeg og Tommy har aldri kranglet. Jeg elsker mannen min veldig mye. Han er min beste venn.» sier Mary Anne.

Nedenfor kan du se en video fra feiringen av det 22. jubileumsåret deres.

Del gjerne artikkelen med vennene din på Facebook!