Parets bryllupsbilde sprer seg i rekordfart på internett. Grunnen er hjerteskjærende!

1490

En døende kreftpasient fra Nashville, Tennessee i USA giftet seg med sitt livs kjærlighet, da han bare hadde noen få uker igjen å leve.

26 år gamle Chris Ford hadde ett siste ønske: Å gifte seg med sin 22 år gamle kjæreste Nicole Wismer. De planla å gifte seg i oktober, men legene fortalte Ford at han ikke hadde så lenge igjen å leve.

Bryllupet ble holdt 28. august et sted øst i Nashville, ifølge Daily Mail Journal.

«Det spiller ingen rolle hvor lenge man har vært sammen. Omstendighetene spiller ingen rolle. Det bør være tilfellet. Jeg elsker ham så mye.» sier Nicole Ford etter bryllupet.

Chris hadde kjempet mot kreften i nesten et år, og fikk en 80 prosent sjanse til å overleve. Han ble diagnostisert med plateepitelkarsinom i munnen og halsen kort tid etter fødselen av sin sønn, Tristan.

«Under behandlingen fortsatte svulstene å vokse. De vokste også i lungene hans, og i noen av hans andre organer. Omtrent en måned senere var diagnosen terminal.» sier Amy Ford, Chris’ mor.

1

Chris var ute av stand til å stå oppreist i lange perioder, og måtte bære en oksygenmaske når han ventet på bruden sin. Han ble eskortert ned midtgangen av sin far, som holdt Chris stabil fordi han hadde problemer med å gå.

 

[adsense2]

 

Så snart bruden gikk ned midtgangen, lyste ansiktet til Chris opp med et stort smil. Kreften hadde blitt så ille at han ikke greide å snakke lengre.

Chris klarte likevel å danse med bruden sin på bryllupsdagen, til tross for den forferdelige sykdommen.

Del den rørende historien med dine venner på Facebook!