36 år gamle Nicole NEKTET å gråte etter skilsmissen. Istedet feiret hun med en skikkelig fest!

760

Da skilsmissepapirene lå klare foran henne, var livet utrolig tungt for Nicole Niesner fra Saskatchewan i Canada. Den 16. desember fant hun ut at hun ikke lenger skulle være en kone, og hun begynte umiddelbart å tenke på hvordan hun skulle takle den tunge dagen.

«Jeg hadde tre alternativer.» sier Nicole. «Enten å ikke gjøre noe spesielt, sitte hjemme og gråte hele dagen – eller feire starten på det nye livet mitt med en fest.»

Nicole valgte sistnevnte alternativ og fortalte det til en venninne, som begynte å planlegge festen.

Nicoles venner ba henne om å komme hjem klokken halv syv på kvelden. Da ble hun møtt av mat, vin og sine aller beste venner – ikledd brudepikekjolene sine!

«Det var en fantastisk kveld. Vi snakket om ekteskapene våre, barna våre, og livet i sin helhet. Det var positiv stemning hele tiden, og det var oppløftende. Vi lekte og lo, og tok masse bilder sammen. Det ble mye god latter – og det var akkurat det jeg trengte.» sier den nyskilte kvinnen.

Nicoles venner ville minne henne på at hun er elsket, og at alt kommer til å bli bra. Det er akkurat det vennskap handler om, å støtte hverandre og være der for hverandre når livet blir tøft.

«Jeg er så takknemlig for den kvelden, og nå er jeg klar til å begynne mitt nye liv som singel. Fra og med nå skal jeg nyte hver dag.» avslutter Nicole.

For noen fantastiske venner! Hvis ekteskapet ikke fungerte lenger, var det sikkert en god grunn til det – og dermed ingen grunn til å tro at hele livet blir ensomt og kjedelig.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!