Den 75 år gamle kvinnen fikk sparken fra jobben. Nå lar sønnen henne leve ut sin store drøm!

1752

 

Rebecca Danigelis har alltid vært en hardtarbeidende kvinne. Når de to sønnene hennes var små, var den lille familien utallige timer på hotellet der Rebecca jobbet. Og når den eldste sønnen skulle begynne på universitet, tilba hun seg å betale skoleavgiften – med pensjonen sin.

Hotellarbeid har vært en stor del av Rebeccas liv siden 60-tallet. Så når hun plutselig fikk sparken, i en alder av 75 år, visste hun ikke helt hva hun skulle gjøre. Hun ringte umiddelbart til sønnen Sian-Pierre Regis, og la igjen en talemelding.

«Jeg fikk nettopp sparken, og jeg vil bare at du skal vite det. Ring meg. Ha det.»

Når Sian-Pierre hørte talemeldingen fra moren, ble han forferdet. Men så fikk han en god ide – han visste at moren hadde jobbet med en såkalt «bucket list», en liste over ting man vil gjøre før man dør. Sønnen tenkte derfor at dette var en gylden mulighet for Rebecca å leve det livet hun alltid hadde drømt om.

På grunn av at hun jobbet så mye, gikk Rebecca glipp av søsterens begravelse i England. Dermed fikk hun aldri sjansen til å ta ordentlig farvel med henne – men Sian-Pierre bestilte flybilletter til moren, slik at hun kunne besøke sin søsters grav.

Rebecca ønsket også å se verden, så sønnen startet en innsamlingsaksjon på internett – som hittil har fått inn over 250.000 kroner.

«Moren min gjør ikke bare disse tingene for seg selv, men for så mange andre mødre som ikke har hatt muligheten til å leve det livet de alltid har drømt om.» sier Sian-Pierre.

Som en del av «bucket listen», har Rebecca også opprettet en instagram-konto. I tillegg dokumenterer sønnen morens reise, i filmen «Duty Free».

Selv om Rebecca er 75 år gammel, er hun nå på leting etter en ny jobb. Men inntil da fortsetter hun å inspirere mennesker verden rundt.

Heia Rebecca!

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!