14. juli 2024

Foreldrene sier farvel til den kreftsyke datteren sin. Da åpner hun øynene og hvisker disse 8 ordene!

Abby Furco var bare 4 år gammel da hun ble diagnostisert med leukemi.

Legene fortalte de hjerteknuste foreldrene at datteren deres hadde omtrent 20 prosent sjanse til å overleve. Det var nyheter ingen foreldre ønsker å høre – og for dem var det nesten som å høre at datteren deres skulle dø snart.

Men den modige lille jenta nektet å gi opp.

I løpet av de neste seks årene viet familie Furco sin tid til å reise frem og tilbake mellom hjemmet og sykehuset.

«Vi holdt henne omgitt av kjærlighet, fordi vi visste at vi kunne miste henne når som helst. Det var tider vi ikke visste om hun ville klare seg eller ikke, hun hadde så mange infeksjoner at det kunne ha tatt livet hennes.» sier mamma Patty.

I oktober 2013 hadde Abby endelig klart seg gjennom behandlingen. Hun kunne gå på skolen, henge med venner, spille fotball, og være med i speideren – akkurat som hvilket som helst barn.

Men som så mange andre ganger i historien, nektet sykdommen å gi slipp på Abby.

Et år senere var kreften tilbake – og denne gangen var den verre enn den noensinne hadde vært.

Snart kunne ikke Abby gå  lengre. Hun ble skadet av hver lille bevegelse, og hun kunne knapt åpne munnen og snakke. Familien bestemte seg derfor for å flytte fra hjemmet sitt i Virginia, til Chicago – for å komme nærmere sykehuset.

I 2015 skulle det vise seg at ikke engang benmargstransplantasjon hjalp. Abbys kropp støtte fra seg den nye benmargen, og i mai 2016 begynte nyrene hennes å kollapse.

Denne gangen sa legene at Abby ikke hadde mer enn 48 timer igjen – og jenta ble utskrevet fra intensivavdelingen for å tilbringe den siste tiden hjemme med familien.

Foreldrene begynte planleggingen for begravelsen.

De valgte ut kiste og musikk til seremonien, og måtte forberede de andre barna på at Abby snart skulle forlate de – og de fløy inn slektninger fra andre steder i landet, for å ta et siste farvel med jenta.

Men når alle trodde det var slutt, åpnet Abby øynene….og hvisket:

«Jeg har så mye å leve for.»

Kroppen hennes hadde nesten gitt opp, men som fra ingensteds, nå Abby ikke lenger fikk behandling og holdt på å dø, trosset hun alle tenkelige odds.

«Vi kunne ikke tro at det var sant. Iløpet av dager, uker og måneder begynte hun å gå, og hun ble sterkere. Det er et ekte mirakel!» sier moren Patty.

Ett år har gått siden mirakelet, og legene klarer fortsatt ikke å komme frem til noen god forklaring på den utrolige helomvendingen.

Abby er nå 10 år gammel og går i 5. klasse. Kreften er i nedgang, og selv om fremtiden er usikker, er hvert minutt av den lille jentas liv en velsignelse for alle hennes nære og kjære.

«Vi så henne dø og komme tilbake til live. Nå ser vi fremover.» sier Patty.

To ganger fikk den lille jenta en dødsdom av legene – men begge gangene trosset hun alle odds og overlevde.

Del gjerne denne historien med vennene dine på Facebook!