19-åringen tar bilder fra dødsulykken. Men hun la ikke merke til DENNE detaljen før senere!

47938
Noen ganger ender man bare opp på rett sted til rett tid. Det var i alle fall det som skjedde med 19 år gamle Anisa Gannon. Hun tok dette bildet, og det sprer seg nå som ild i tørt gress.

Anisa var på vei til jobb da hun så at vegen var sperret. Det hadde vært en bilulykke. Den 19 år gamle jenta tok et bildet av situasjonen fra bilen sin, slik at hun kunne bevise for sjefen sin at det var årsaken til at hun kom for sent på jobb.

Det Anisa ikke visste da, var at bilulykken kostet 3 mennesker livet.

23 år gamle Hannah Simmons skulle på et legebesøk med sin bestevenn, og sin 9 måneder gamle datter Alannah. Men på vei dit mistet hun kontrollen over bilen, og krasjet med en lastebil. Alle tre døde momentant.

Når Anisa sa på bildet hun hadde tatt på ulykkestedet, oppdaget hun noe hun tidligere ikke hadde lagt merke til: En sterk lysstråle som så ut til å strekke seg fra bilvraket og opp mot himmelen.

Når mødrene til Hannah og bestevennen hennes fikk se bildet Anisa hadde tatt, brøt de ut i tårer.

«Du aner ikke hvor mye dette bildet betyr for meg. Jeg kan ikke beskrive hva jeg følte da jeg så på bildet. Det var som om jeg så dem fly direkte til himmelen, uten tvil.» sier Dana Buteau, moren til Hannahs bestevenn.

Selv om mange bare ser lysstrålen som en refleksjon i frontruten på bilen, bringer det trøst og støtte til de pårørende. Og det er noe man ikke kan sette en pris på.

Nedenfor kan du se en videoreportasjen om det spesielle bildet og hvordan det har hjulpet de avdødes nære og kjære.

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!