Jenta løper på fotballbanen og blir heiet på av 4 voksne. Men SKRIFTEN på skjortene deres overrasker alle!

1736

Maelyn er 4 år gammel, og trives best når hun får løpe rundt på fotballbanen. Når fotball laget til den lille jenta fra Georgia i USA spiller kamp, har hun 4 voksne som står på sidelinjen og heier på henne: Moren Clara Cazeau og faren Ricky Player – og deres nye kjærester, Alex og Emilee.

Maelyns foreldre skilte seg i 2013. Men datteren er det viktigste for dem begge. Som en blandet familie står Claire og Ricky på sidelinjen og heier på datteren sin, og de nye kjærestene deres er minst like engasjert. De har alle en fotballdrakt hver, med navnene på ryggen: «Mamma», «Pappa», «Stemor» og «Stefar».

«Det er viktig for Maelyn å vokse opp og vite at moren og faren klarte å legge forskjellene sine til siden for henne.» sier moren Clara.

«Man kan lære seg å legge personlige forskjeller til siden for å gjøre det som er best for barnet.» legger pappa Ricky til. «Barn følger foreldrenes eksempel, og vi vil lære Maelyn å elske folk.»

«Jeg er glad for at vi kan være et godt eksempel for andre ste-familier.» sier stemoren Emilee. «Jeg vet av erfaring at det funker!»

Det er så fantastisk å se at denne familien fungerer så bra sammen. Mange har nok mye å lære av disse menneskene.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!