Fremmede menn prøver å voldta kvinnen på stranden. Da gjør gatehunden det utrolige!

7389

Noen ganger er det som om skjebnen bestemmer at to individer skal møtes. Denne historien kan være den vakreste jeg har hørt på en stund. Historien om hvordan gatehunden Pepper og studenten Georgia Bradley fant hverandre har fått mye oppmerksomhet, og er en solskinnshistorie uten like.

Det var da den 25 år gamle britiske studenten Georgia Bradley var på ferie i Hellas at to menn begynte å forfølge henne.

«Jeg bestemte meg for å ta en tur på stranden, da to menn begynte å følge etter meg og trakassere meg. De ville at jeg skulle bli med å ta en drink, men jeg hadde ikke lyst.» sier hun til Daily Mail.

Når Georgia takket nei, ble mennene aggressive, og de grep tak i armen hennes for å rive henne med seg.

«Når den ene mannen tok meg i armen, visst jeg ikke hva som skulle skje. Jeg var alene og redd. Det var en vanskelig situasjon.»

Men så kom plutselig en pelskledd fremmed til hennes unnsetning.

«Hun hoppet frem fra ingensteds, hoppet opp og begynte å bjeffe og slikke meg på armen. Det fikk mennene til å tenke seg om. Hun reddet meg. Hun la merke til at noe var galt.» forteller Georgia.

Mennene ble skremt bort, og Georgia har en venn for livet. Etter hendelsen fulgte hunden etter Georgia til leiligheten. Hunden, som nå har fått navnet Pepper, var sjenert, men holdt seg i nærheten.

«Vi kom i direkte kontakt med hverandre. Jeg gikk rundt i byen for å se om hun hadde noen eier, men kunne ikke finne noen, og jeg måtte fly hjem neste dag.» sier Georgia, som var på tur med kjæresten.

Hun tok med seg hunden til et dyrevelferdssenter, og en lokal veterinærklinikk, men ingen ville ta vare på Pepper. Hunden var forlatt og ingen ønsket å ta hånd om henne.

«Nesten hver kveld hadde vi sett henne på barer og restauranter, hvor hun prøve å få turistenes oppmerksomhet. Flere ganger har hun fulgt etter oss og lurt på hva vi skulle gjøre. Når vi skulle dra til flyplassen, så vi ut bakruta og så at Pepper kom løpende etter bilen. Det var hjerteskjærende.»

Derfor bestemte Georgia seg for at hun skulle redde Pepper også.

Vel tilbake i England bestilte Georgia raskt en ny tur tilbake til Hellas, og 2 uker senere var hun tilbake hos Pepper. Georgia endte opp med å bruke alle sparepengene sine, flere titusener av kroner, på å skaffe Pepper en microchip, pass og vaksinasjon. Etter 21 dager i karantene fikk Pepper komme til England.

I dag lever Pepper sammen med Georgia, men historien slutter ikke der. En uke etter at Pepper kom hjem til Georgia og kjærestens hjem i Cornwell, fikk hun nemlig 6 valper.

Når man leser om det sterke vennskapet mellom hund og menneske, kan man virkelig forstå hvorfor man sier at hunden er menneskets beste venn.

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine hvis du også ble rørt!