14. juli 2024

Mannen håner pappaen som bærer sin syke datter. Da snur han seg og sier DETTE!

Man skal ikke dømme en bok etter omslaget, men mange av oss må nok innrømme at det kan være vanskelig å gå gatelangs uten å gjøre seg opp en eller annen mening om fremmede personer vi møter.

Men noen er verre enn andre. Som for eksempel denne mannen, som begynte å rope stygge ting til en pappa som bar på sin syke datter. Men pappaen, Brent Gehring, hadde ikke tenkt å la det passere uten å gi mannen en lærepenge.

De siste par årene har Brent dedikert helt og holdent til sin 6-årige datter Emma – som forbereder seg på sin syvende runde med cellegiftbehandling.

Hendelsen fant sted etter at Brent og Emma hadde spist middag på en restaurant i Boston. Etter middagen bar Brent datteren over veien, da hun ikke kan gå uten rullatoren sin.

Det var da han hørte en fremmed mann på den andre siden av veien rope:

«Hva i helvete? La henne gå selv! Dette er problemet med dagens ungdom!»

Brent ble sjokkert av den fremmede mannens tone.

«Jeg hadde et valg å ta i det øyeblikket. Jeg kunne rope tilbake til mannen – eller lære ham en ting eller to om livet.» forteller Brent.

Han bestemte seg for sistnevnte.

«Datteren min har kjempet hardt siden hun ble diagnostisert med en hjernesvulst for 5 år siden. Hun kan ikke gå, men jeg føler meg heldig som får bære henne. Og hun har lært meg så mye fantastisk gjennom årene. Så jeg vil råde deg til å snakke til datteren min på en respektfull måte.» sa Brent til den fremmede mannen.

«Jeg vil ikke fortelle resten av historien, men den endte med to voksne menn med tårer rennende nedover kinnene.» skriver Brent om hendelsen på Facebook.

«Det jeg ønsker er en forandring… En forandring i måten vi tenker på. Verden er hva vi gjør den til. Vi har makten til å gjøre dager verre eller bedre for andre. Jeg velger å prøve å gjøre andres liv bedre.» skriver han videre.

Brent klarte å holde hodet kaldt, i en situasjon hvor han egentlig hadde lyst til å skrike tilbake. Men istedet for å synke ned til den fremmede mannens nivå, valgte han heller å gi ham en lærepenge. Forhåpentligvis tenker han seg om to ganger før han handler på spekulasjoner om andre igjen.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!