Mammaen føder tvillinger av forskjellig farge. Men 18 år senere ser de så annerledes ut!

202331

Donna Aylmer gråt tårer av glede da hun fødte sine to tvillingjenter. Men like etter fødselen, måtte hun ta en grundig titt på de to nyfødte babyene…

Lucy ble født med rødt hår, blå øyne og blek, fregnete hud. Tvillingsøsteren Maria derimot, ble født med brun hud, brune øyne, og mørk, krøllete hår.

Og forklaringen på hvordan dette gikk til, ligger i moren Donnas opphav. Hun er nemlig halvt sort og halvt hvit – og mannen hennes er hvit. Familien fra Gloucester i England ble mildt sagt sjokkert når de så hvor forskjellige tvillingene var. Men når de i 2015 fylte 18 år, var forskjellene enda større.

Søstrene er bestevenner, men ligner ikke på hverandre. De fleste tror ikke engang på at de er beslektet, noe som dessverre har ført til en del mobbing på skolen.

«De trodde jeg var adoptert, og kalte meg et spøkelse.» sier Lucy.

Men selv om Lucy ble mobbet, var Maria misunnelig på noen av Lucys trekk i oppveksten.

«Jeg pleide å gråte på grunn av det. Jeg hater det krøllete håret mitt.» forteller Maria, som ønsker seg det fine, røde håret søsteren har.

I dag er de to tvillingene helt forskjellige, både på utsiden, og innsiden – men de er likevel uatskillelige. Duoen beviser virkelig at motsetninger tiltrekker hverandre.

«Hvis jeg får barn en dag, kan det hende de blir seende ut som Lucy.» sier Maria.

Få med deg hele den utrolige historien i videoreportasjen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!