Kassadamen RIVER plutselig babyen fra kvinnens armer. Sekunder senere skjer det utenkelige!

7616

En mors instinkt er noe av det sterkeste som finnes. Ikke bare når det gjelder å være der for barnet sitt og vise all sin kjærlighet. Det kan også handle om å se ting før de skjer, og å ta den rette beslutningen.

Det var nøyaktig det moren og bestemoren Rebecca beviste, da en yngre mamma kom inn i butikken hun jobbet med, med babyen sin.

Hun merket umiddelbart at noe ikke var helt riktig. Så reagerte hun uten å nøle – og ble den helten hun er i dag.

Rebecca kikket på kvinnen, som het Jessica, og noe virket galt. Øynene hennes var helt blanke, noe Rebecca syntes var merkelig. Hun spurte kvinnen om det gikk bra med henne, men da svarte hun ikke. Da innså Rebecca at hun måtte gripe inn.

Uten å nøle tok Rebecca babyen fra kvinnen. Og sekunder senere falt moren i gulvet. Hun fikk et epilepsianfall. Rebecca holdt lille Anabelle, og ringte straks etter ambulanse.

Jessica slapp unna uten skader, men takket være Rebeccas raske tenkning, slapp lille Anabelle å falle i gulvet.

«Vanligvis får jeg en slags advarsel på at et anfall er på vei, men denne gangen kjente jeg ingenting. Det var rart, plutselig var jeg i en ambulanse.» sier Jessica til Inside Edition.

Rebecca hylles nå som en ekte helt – men som den kjærlige moren hun er, føler hun seg fortsatt litt dårlig for at hun ikke fikk til å hjelpe Jessica mer for å unngå å falle. Men Jessica tenkte annerledes.

«Du kan se at hun er en veldig omtenksom og kjærlig person.» sier hun om Rebecca.

For en utrolig inngripen av Rebecca. Hennes sterke morsinstinkt gjorde virkelig en stor forskjell den dagen i butikken.

Nedenfor kan du se t videoklipp av den dramatiske hendelsen.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!