Hjemløs mann fant en sjekk på 80.000 kroner. Men når han returnerer den, forandres HELE livet hans!

4328

En god gjerning har ofte muligheten til å formere seg, og gi mye tilbake. Men da Elmer Alvarez fant en sjekk på gaten, hadde han ingen anelse om at hele livet hans ville forandres.

Elmer, som er hjemløs, fant en sjekk på 80.000 kroner på gaten. Den gigantiske summen kunne ha gitt ham alt han trengte, men istedet valgte han å følge hjertet sitt – og returnere sjekken til den rette eieren.

Roberta Hoskie jobber som eiendomsmegler, og da hun fikk høre om Elmers bosituasjon, ble hun enda mer rørt av at han var ærlig og leverte sjekken tilbake til henne.

Elmer forventet ikke å få noe i retur for gesten, men Roberta, som selv hadde vært hjemløs på et tidspunkt i livet, ville vise sin takknemlighet. Men det han skulle få skulle være verdt så mye mer enn 80.000 kroner.

Elmer fikk et stipend til en meglerutdanning, karrièreveiledning – og til slutt et jobbintervju. Roberta filmet alt og delte det på Facebook-siden sin, samtidig som hun fortsatte å drukne Elmer i kjærlighet.

Han skulle også få undervisning for å lære seg å snakke flytende engelsk, da morsmålet hans er spansk. Alt dette ga ham muligheten til å snu om på livet sitt, og med en jobb så ville han snart ikke behøve å sove på gata lengre.

Men Roberta stoppet ikke der. Hun hadde nemlig en siste overraskelse.

«I vinter trenger du ikke å bekymre deg for kulda. Vi har et sted til deg.» sa hun til ham.

I hele 6 måneder skal hun dekke husleie for Elmer, som virkelig slet med å holde tårene tilbake når han fikk den store nyheten.

Møt disse fantastiske menneskene i videoreportasjen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!