Politimannen stopper en rød bil. Men vent til du ser hvem som sitter bak rattet!

171

Det å lære barn om sikkerhet er ikke alltid like gøy.
Barn bryr seg ofte ikke om sikkerhet så lenge de kan ha det gøy. Det er vanskelig for dem å fokusere på noe annet enn å kose seg! 

The Kid Village er laget for å lære barn om sikkerhetsfarer. Det er gjort på en morsomt måte som gjør at de lærer ting de kan ha med seg resten av livet!
I Ashville, NY, får barna i Kid Village, bedre kjent som The Children’s Safety Education Village, lære om sikkerhet på veien og hvordan man skal oppføre seg i en bil. De lærer seg enkle ting som når du skal snu og det å bruke bilbeltet.

Barna lærer også hva de skal gjøre om det er brann på kjøkkenet og hvordan de skal komme seg ut av hus om det brenner.The Children’s Safety Education Village er en organisasjon som jobber for å forebygge skader blant barn. Det finnes også flere slike tilbud over hele landet! Dette er noe jeg kunne ønske eksisterte her i landet også, for en smart ide!

Ta en titt på videoen under og DEL den gjerne om du og synes dette er ett fint tilbud!