Mammaen gjemmer sønnen med Downs syndrom på loftet. Det politiet finner der SJOKKERER dem!

1271

Denne historien fikk mitt hjerte til å gå i tusen biter. Men jeg er også veldig glad for at den har en lykkelig slutt.

I blant skjer det at mennesker som ikke burde vært foreldre, får barn. Disse foreldrene skader sine barn – med vilje eller ikke – og noen ganger så ille at barna blir såret for livet.
Denne historien handler om en slik mor. Hun valgte å ikke elske sin sønn og låste han inne på loftet. Heldigvis ble han funnet av politiet.

Giovanni Eastwood har Downs Syndrom og hans mamma hatet han. Den lille gutten ble funnet innelåst på mammaens loft i 2010. Da var han bare 6 år gammel.

Det var hans morfar som hadde ringt politiet for å fortelle om situasjonen hjemme hos mammaen, og de reiste dit med en gang for å hente gutten.
Men når politiet fant Giovanni trodde de at han var mye yngre. Han veide bare 7,5 kilo og så ikke ut til å være eldre enn 3 år.

gi1

Mammaen ble pågrepet og Giovanni ble tatt hånd om av politiet. Han ble senere adoptert av slektninger og kommer aldri mer å behøve bo med sin mamma. Hun ble dømt til 8 år i fengsel for barnemishandling.

gi2

Men går det an å leke og bli hel igjen etter en så forferdelig start på livet? Ja, det gjør det. Idag er Giovanni 12 år gammel og har det bra.

[adsense2]

 

gi3

Nylig fikk Giovanni treffe politiet som var med og reddet han for 6 år siden. Og det var en stolt og glad gutt som fikk posere sammen med sine helter.
Tenk hvordan det hadde gått med han om de ikke fant han! Jeg våger ikke engang tenke på hva som hadde skjedd da.

gi4

Under kan du se en reportasje om Giovanni. DEL denne artikkelen om du er glad for at moren nå straffes!