De 6 søstrene skulle adopteres bort hver for seg. Da gjør alenemammaen dette!

612

Å vokse opp med søsken er noe helt spesielt – det innebærer tårer, latter, bråk og kjærlighet, men i slutten er man glad for at de finnes der.
Men søsken som av ulike grunner blir plassert til adopsjon, risikerer å bli splittet og kan miste sjansen til å vokse opp med sine søsken. Det er da mennesker som Lacey Dunkin forandrer liv.

Siden Lacey Dunkin var 25 år gammel har hun visst en ting: hun skal bli mor, uansett om hun har partner eller ikke. Like etter hun ble godkjent som adoptivforelder i 2011, fikk hun en telefonsamtale som kom til å forandre livet hennes.

De spurte Lacey om hun var villig til å bli fostermor til fire (!) søstre på en og samme gang. Uten å nøle svarte Lacey ja.
«Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg kjente meg så klar for å si ja, men det var jeg. Og jeg vurderte adldri å ikke holde dem sammen. Det var alt eller ingenting for meg», forteller hun til Country Living.

Alle de fire jentene flyttet inn hos Lacey, men 9 måneder senere slippes en bombe. Søstrenes biologiske mor ville ha dem tilbake. Søstrene flyttet hjem til sin biologiske mamma, sammen med deres nyfødte søster som hadde havnet i et annet fosterhjem. Men bare en måned senere fikk Dunkin en nesten usannsynlig telefonsamtale – denne gangen fra den biologiske moren.

Jentenes mor hadde bestemt seg for å gjøre det som var rett for barna, og det innebar å gi dem tilbake itl Lacey. Men med den beslutningen kom det også noe mer med på kjøpet – moren lurte på om Lacey var villig til å adoptere alle fem søstre. Dunkin sa ja. Men det var ikke den siste overraskelsen.

 

[adsense2]

 

Under den årslange prosessen med å adoptere jentene, viste det seg at moren var gravid med enda ett barn! Lacey ble overrasket, men nølte ikke et sekund over sin andre beslutning – hun skulle adoptere alle 6!

Nå har nesten 3 år gått siden adopsjonen gikk igjennom, og Lacey kunne ikke vært lykkeligere. Hun kjenner seg takknemlig over å få være deres mamma, og sier til County Living:

«Det er en ære å få være deres mamma, de smelter hjeret mitt».

Nå får Sophia, 9, Natalie og Melanie, begge 7, Kaylee 6, Lea 4, og Cicly, 2, sjansen til å ikke bare vokse opp med sine søsken, men også med en mamma som aldri har tvilt på å ønske dem velkommen med åpne armer.

Lacey delte nylig et bilde av hele familien, og skrev en rørende tekst om sine døtre.
«Så jeg ble nominert av Motherhood Dare til å publisere et bilde som gjør meg stolt eller glad over å være mor. Jeg velger dette bildet.»


«Jeg velger ikke dette bildet fordi det er et vakkert bilde, selv om det er det, men på grunn av minnet vi har når vi tok dette bildet. Minnet av kaos og stress som foregikk under dette vakre, glade bilde av meg og mine jenter. Hva du ikke ser er skrikene, kranglene og forhandlingene som hendte i dette bildet. Tårene og klagingen og tutingen, og jeg som får spader og sier: «Alt jeg vil er å ta et fint bilde av oss alle, er det for mye å be om?».

«Dette bildet minner meg om at selv under vanskelig bilder, er livet fantastisk. Bilder og ting trekker ikke være «perfekte» for å være fantastiske.»

Vi tror at magefølelsen hennes ved 25 års alder var riktig – det var ment at hun skulle være alle disse herlige jentenes mor.
DEL denne utrolig historien med vennene dine på Facebook!