Et uskyldig bilde av en mor og to barn har utløst en VOLDSOM debatt. Klarer du å se hvorfor?

138440

David Brinkley fra Oklahoma i USA la nylig ut et bilde på Facebook, av sin kone Alora og deres to barn. Bildet viser Alora som sover med de to barna.

Davids intensjon var å vise kjærlighet for sin familie, men det ble ikke helt som han hadde tenkt.

Tusenvis av mennesker raset over bildet, fordi de mener at barna ikke sover på en trygg måte.

«Det er farlig for babyen. De skal sove alene, på ryggen og i en sprinkelseng.» skriver en person.

«Barn dør på grunn av dette!» skriver en annen.

Med andre ord blusset det opp en skikkelig debatt. Det var også mange som ikke var enige med kritikerne i det hele tatt. En av dem skrev:

«Vi har fem barn. Vi sov veldig ofte med dem. De kommer ikke til å ha lyst til å kose hele livet, og til slutt får de et eget rom.»

Når Alora forstod omfanget av oppmerksomhet bildet fikk, skrev hun et innlegg om det på Facebook:

«Ok, dette er det siste jeg kommer til å si om dette bildet, seriøst. Min mann delte et fantastisk innlegg som bare for ment som en hyggelig hilsen, og han vet ingenting om privatinnstillinger på Facebook.

Alle som kjenner ham personlig vet hvor privat han er, så at dette har blitt så stort er helt sinnssykt. Dette bildet viser ett sekund av millioner som passerte. Det er ikke hele historien heller.

Det hører til at jeg var sliten, hadde ikke dusjet, hadde en million ting å gjøre, og alt jeg ønsket å gjøre var å legge meg ned og gråte, fordi jeg var så følelsesmessig utmattet. Det var en spesiell kose-situasjon. Jeg la meg ned i sengen for å amme datteren min. Min to år gamle sønn kom for å kose med lillesøsteren. Mannen min overvåket det hele, og gjorde at jeg kunne legge meg til rette med dem begge.»

Hva synes du om dette bildet? Mener du Alora har rett eller feil?

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!