Danselæreren står med ryggen til sine elever. Se når musikken starter… FOR en overraskelse!

594

En storskjerm under kampen, en ring i champagnen eller ett halsbånd rundt hunden . Vi har sett mange ulike, kreative og romantiske metoder for ett frieri – men dette er virkelig noe utenom det vanlige. 

Når Alan bestemte seg for at han skulle fri til sin kjæreste Courtney kunne han ikke tenke seg en bedre plass enn på gymnasiet der de hadde studert flere år tidligere. Courtney arbeidet nemlig på skolen som danselærer – og når det begynte å nærme seg en stor dansekonkurranse i skolens gymsal så Alan sin sjanse til å gjøre noe spektakulært og virkelig overraske sin elskede…

Sammen med Courtneys danselever satte de sammen en plan, helt uten at hun visste det, der laget skulel ta plass på gulvet før konkurransen før Alan siden skulle gå inn i rampelyset og ta over nummeret med en egen, innøvd rutine.

[adsense2]

Den store dagen kom. Courtney stod framme, helt uventede om hva som skulle komme, og med ryggen til laget sitt, når musikken startet og dansenummeret dro igang.
Courtney snudde seg for å se hva som var på gang – og der, midt blant hennes elever stod kjæresten hennes å danset. Hun skjønte ikke hva som skjedde og ble helt satt ut av framførelsen.

Ett par minutter senere er dansenummeret over. Alan griper tak i mikrofonen, går ned på kne, og publikums jubel viser ingen grenser. Du kan jo bare gjette hva Courtneys svar på ble spørsmålet…

Ta en titt på videoen under og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!