Dette forteller føttene dine om din personlighet. Og det er nesten nifst hvor mye det stemmer!

98151

Visste du at føttene dine kan si mye om personligheten din?

Her har vi samlet de forskjellige fottypene, og hva de sier om personligheten vår.

Og ja, det stemmer faktisk veldig bra, nesten nifst bra.

1) Den romerske foten

Dette er den vanligste fottypen. Tærne er proporsjonelle mot hverandre, selv om stortåen er den største. Personer med en romersk fot er veldig utadvendte, sosiale og karismatiske. De er ofte flinke til å snakke foran store folkemengder, og de sies å være gode forretningsfolk.

2) Den kvadratiske foten

Her er tærne like lange, noe som gir foten et kvadratisk utseende. De som har denne fottypen er ofte stille og fornuftige, spesielt når de må ta vanskelige beslutninger. En person med denne typen fot er også veldig pålitelig og behagelig å være sammen med.

3) Den greske foten

Dette blir også kalt «flammefoten», ettersom tåen etter stortåen er lengre. Personer med denne fottypen er ofte entusiastiske og motiverte. Ofte er de idrettsfolk, kunstnere, politikere og oppfinnere.

4) Det strekte foten

Her er stortåen ofte den største, og de andre tærne blir mindre og mindre for hver tå. Personer med denne fottypen er ofte impulsive, hemmelighetsfulle og har store humørsvingninger. De setter sin personlige integritet først.

Stemte det med deg? DEL gjerne med dine venner på Facebook!