Familien samler tusenvis av melkekartonger. Se hvorfor naboene blir misunnelige!

15727

En amerikansk familie har gjort sine naboer grønne av misunnelse med et imponerende prosjekt laget av melkekartonger i hagen. Så nå han vinteren bare komme!

Her i Norge er vi veldig flinke til å klage over kulden og de forhindringene som vinteren bringer med seg. Vi savner varmen (men det kan selvfølgelig også bli FOR varmt), og vi bruker helst ikke så mye tid utendørs i de kaldeste månedene.

Men en familie fra USA har lagt ut en rekke bilder på nettet, som beviser at vinteren ikke fortjener sitt dårlige rykte. Tvert i mot. Kulden er nemlig perfekt til familiehygge i snøværet – og ikke minst vakre hageprosjekter, som får naboene til å sende lange blikk.

Det første den kreative familien gjorde var å samle mange gamle melkekartonger. Da de hadde nok, helte de farget vann i dem og frøs dem til is, så de ble til avlange, firkantede, fargerike isblokker.

melk1

Innsamlingen av så mange melkekartonger må ha tatt månedsvis!

melk2

Alle slags melkekartonger kan brukes.

melk3

Det gjelder å finne den helt riktige plassen i hagen. Så kan snøen måkes bort, og de fargerike isblokkene plasseres i sirkel.

melk4

Den nederste ringen skal være helt rund.

melk5

Den beste grunnen til å sette i gang et slikt prosjekt er selvfølgelig at man får mulighet til å hygge seg med familien.

Deretter stables en ny rekke med isblokker – med et lag snø i mellom. Og sånn fortsatte de helt til prosjektet var ferdig.

melk6

Melkekartonger med farget vann – genialt.

melk7

Nesten ferdige!

melk8

Wow!

melk9

Pludselig hadde de skapt nabolagets flotteste vinterhytte – en fargerik igloo – som er spesielt fin om kvelden når den blir lyst opp i vintermørket.

[adsense2]

 

En sikker vinner hos barnefamilier.

melk10

Det er nesten eventyrlig.

melk11

Perfekt til familiehygge og varm kakao.

Bildene er delt på det sosiale mediet Imgur.