Moren kastet ut sønnen sin fordi han var homofil. Da skrev morfaren et brev som hylles verden over!

188959

Chad hadde lenge samlet til seg mot for å våge å fortelle moren at han er homofil, og akkurat som mange unge som kommer ut av skapet, var han redd for hvordan hun skulle reagere. Og dessverre ble hun ikke glad.

Moren kastet han ut på gata, sa at han var ekkel og at det ikke var naturlig. Så Chad søkte hjelp hos et annet familiemedlem – morfaren sin.

Utenom å bare ta hånd om gutten, bestemte morfaren seg for å skrive et brev til Chads mor, sin egen datter. Det han skriver har blitt hyllet verden over.

Les brevet her! Oversettelse er under bildet.

brev

 

Kjære Christine

Jeg er skuffet over deg som datter. Du har rett i at vi har «noen å skamme oss over i familien», men du har misforstått hvem det er. Å kaste ut Chad bare fordi han fortalte deg at han er homofil, er hva som er «ekkelt» her. En forelder som avviser sitt eget barn er det som «ikke er naturlig».

Det eneste intelligente jeg har hørt deg si oppi alt dette er at du «ikke oppdro sønnen din til å bli homofil». Så klart gjorde du ikke det. Han ble født sånn, han valgte det ikke, på samme måte som folk blir født venstrehendte. Du derimot, har tatt et valg. Du valgte å såre han, å være trangsynt og selvmotsigende. Så, mens vi er i gang med å forlate våre barn, griper jeg denne muligheten til å si adjø til deg. Nå har jeg et fabelaktig barnebarn å ta hånd om, og jeg har ikke tid til en hjerteløs datter som deg.

Hvis du lykkes med å finne hjertet ditt en dag, er det bare å ringe oss.

– Pappa

[adsense2]

Jeg synes ikke at morfaren kunne ha håndtert situasjonen bedre. Jeg synes dette budskapet er såpass viktig at dette er helt klart verdt å dele på Facebook!