Han smugfilmet moren sin gjennom et helt år. Årsaken er utrolig rørende!

5120

Eva, moren til Alex Lyngaas, er en fantastisk kvinne – som tilfeldigvis er enslig. Sønnen mener at hun fortjener en god person i livet sitt, og har derfor gjort noe veldig spesielt for henne.

For å hjelpe henne å finne sitt livs kjærlighet, har Alex filmet moren sin i smug i et helt år. Han har videoer av alle slags opplevelser og øyeblikk med moren. Disse har han nå klippet sammen til en video, og publisert den på Youtube.

Akkurat som Alex sier, tror også jeg at alle mennesker innerst inne har ett ønske: å finne noen å dele livet med. Noen man elsker høyt, og som man blir elsket av. Derfor synes vi denne unge mannens initiativ var så utrolig flott!

Se videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!