Mammaen hører legen skrike på fødestuen. Så ser hun nærmere på tvillingene og ser det utrolige!

9517

Når man venter barn er det en fantastisk, men ofte nervøs tid. Det er naturlig å ha bekymringer om alt som kan gå galt.

Sarah Thistlewaite var spesielt engstelig da hun og ektemannen fikk høre at de skulle få tvillinger. De ble overlykkelige – men lykken tok snart en brå vending.

19 uker inn i svangerskapet fikk Sarah og legene et stort sjokk. Ultralydbildene viste noe veldig spesielt. Sarah var gravid med tvillinger, men ikke hvilke tvillinger som helst. De var såkalte monoamniotiske tvillinger. Det betyr at de er enegget og deler morkake og indre fostersekk.

Slike svangerskap er forbundet med høy risiko. For sikkerhets skyld ble Sarah innlagt på sykehuset 57 dager før termindatoen.

I mai 2014, på morsdag av alle dager, var tiden inne. Sarah var klar til å føde sine to jenter – og med tanke på den høye risikoen, var hun veldig nervøs.

Men alt gikk etter planen. Jentene kom til verden gjennom keisersnitt, og ble registrert født 46 sekunder fra hverandre. Men det var én detalj som sjokkerte alle på fødestuen. Heldigvis ble det fotografert.

På bildet ser vi at de nyfødte tvillingjentene holder hverandre i hånden – umiddelbart etter fødselen! Jenna og Jillian, som de ble døpt, hadde utvilsomt et sterkt forhold allerede da.

Legene kunne ikke engang tro øynene sine. Ikke Sarah heller.

«Det var det fineste jeg har sett. Hjertet mitt smeltet av lykke. Mannen min begynte til og med å gråte, og det var ikke et tørt øye å se i rommet.» forteller Sarah.

Det er nå fire år siden tvillingene ble født, og det unike båndet de har til hverandre er sterkere enn noensinne.

«Begge liker den samme maten, de leker med de samme lekene, og de elsker å svømme og leke utendørs. Vi har prøvd å kjøpe to av samme leke, men de vil fortsatt leke med den samme.» sier Sarah.

Og de elsker fortsatt å holde hverandres hender!

Slike svangerskap er både sjeldne og risikable, så det er fint å se at alt gikk bra.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!