Enken var trist fordi hun måtte kjempe mot kreften alene. Da gjør barnebarnet noe utrolig rørende!

2730

Da den 79 år gamle Frances Jones fra Oklahoma ble diagnostisert med lungekreft for noen måneder siden, raste hele verden sammen for pensjonisten.

Men det var verken sykdommen eller behandlingen hun var mest redd for. Det verste var at hun måtte gå gjennom alt alene, etter at ektemannen hennes døde av en hjertefeil i februar 2014.

Frances og Leroy møttes for første gang på et bibliotek, for nesten 60 år siden – og ble umiddelbart forelsket. De bestemte seg for å gifte seg allerede etter det første stevnemøtet, og var gift i 56 lykkelige år.

Etter det lange ekteskapet var det vanskelig for Frances å nyte livet uten ektemannen.

“Besteforeldrene mine gjorde alt sammen. Aldri før har jeg sett et par elske hverandre så mye, og jeg tror at når bestefar døde, tok han bestemor med seg. Hun var ikke den samme etter at han gikk bort. Men med tiden så jeg hennes gamle jeg komme mer og mer tilbake.” forteller Maddie Smith, Frances’ 22 år gamle barnebarn.

Siden Frances og Maddie alltid hadde hatt et godt forholdt, var det Maddie som la merke til hvor forferdelig Frances hadde det etter den første uken med behandling for kreften.

“Hun ønsket at bestefar fortsatt var i live, slik at han kunne holde henne i hånden.”

Maddie satt i flere dager og klødde seg i hodet. Hun ville gi bestemoren en helt spesiell gave. Til slutt fikk hun en strålende ide: Hun ville sy et veldig personlig teppe til henne.

Men for å realisere ideen, trengte hun noen av klærne til sin avdøde bestefar.

“Jeg måtte på en eller annen måte få tak i bestefars klær uten at bestemor oppdaget det. Jeg gikk inn i skapet, og spurte bestemor om jeg kunne låne ev av favorittgenserne hans fordi jeg var kald.”

Maddie tok med seg genseren hjem og sydde den på et helt nytt fløyelsteppe, og pakket det inn. Hun ga teppet til bestemoren i julegave og fanget reaksjonen hennes på film.

I det øyeblikket Frances innser hva barnebarnet har laget til henne, blir hun lamslått. Kort tid etter bryter hun ut i gledelig latter, før tårene kommer.

Frances’ reaksjon rørte familiemedlemmene så mye at flere måtte felle noen tårer.

“Det var et veldig spesielt øyeblikk, som kom veldig brått på oss alle. Og for Frances var det den beste gaven hun noen gang hadde fått.” forteller Maddie.

I videoen nedenfor kan du se den rørende reaksjonen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!