Den døende mannen hører et høyt brøl utenfor vinduet. Når han innser hva det er lyser han opp!

2807

Jon Stanley fra South Bend, Indiana i USA var syk. Han hadde lenge kjempet mot kreft i lungene og hjernen. Legene gjorde alt de kunne, men alt håp var ute.

Han fikk derfor forlate sykehuset, for å tilbringe den siste tiden hjemme med familien. Han klarte ikke lenger å snakke, og måtte ha hjelp av en maskin til å puste.

Hele livet hadde Jon vært lidenskapelig opptatt av motorsykler. Når David Thompson, en god venn og motorsykkel-entusiast fikk høre om Jons tragiske skjebne, kom han umiddelbart for å besøke ham. Jon kunnei kke snakke lenger, men David visste godt hva han prøvde å fortelle ham.

David skjønte at det var ingen tid å miste, så han handlet umiddelbart. Han tok til sosiale medier for å spre ordet, og innen et par dager stod det over 100 motorsykler utenfor Jons hus.

Jon kunne høre de brølende motorsyklene utenfor vinduet. Det fylte ham med glede – og ga ham nok energi til å løfte en arm.

Familien skjønte hva han prøvde å signalisere. De fikk hjelp av fire menn, til å bære Jon ut av huset – og løfte ham opp på setet på en motorsykkel. Så klatret Jons kone på og startet motoren.

«Du kunne se hvor mye han satte pris på den siste motorsykkelturen.» sier en av motorsyklistene som møtte opp.

«Det føltes bra. Vi ble alle rørt til tårer av at vi kunne oppfylle denne mannens siste ønske.»

Få med deg hele den rørende historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!