30. juni 2024

Moren må begrave sønnen sin. Men 5 år senere, ser hun et ansikt som får henne til å forstå alt!

Selv om historien til det amerikanske paret Dave og Jane Daulton ender godt, begynte den som et mareritt. I 1984 hadde de allerede fem barn, og så frem til å få sitt sjette barn Tommy.

Men snart viste det seg at sønnen hadde Down syndrom. Dave og Jane bestemte seg likevel for å beholde ham. Selv om det ville medføre noen ekstra utfordringer, ville de elske ham akkurat like mye som de andre barna.

Men kort tid senere fikk de enda flere dårlige nyheter. Deres fire år gamle sønn Brian måtte gjennomgå en operasjon. Han fikk en allergisk reaksjon på bedøvelsen som ble brukt, og falt i koma. 3 dager senere døde han på sykehuset. Familien ble knust, men foreldrene visste at de måtte være sterke for de andre barna.

De neste årene kjempet familien for å komme over sjokket og sorgen. De 5 barna vokste opp uten problemer. Men i 1990, skjedde det noe uventet: Jane hadde den samme, merkelige drømme, 3 netter på rad. Hun så en baby med Down syndrom, og følte umiddelbart at barnet trengte hjelp. Hun tok drømmen som et tegn: Neste dag ringte hun og ektemannen Dave til et adopsjonsbyrå.

De fikk høre at en familie nettopp hadde sluttet på et forberedende kurs før adopsjon, så de kunne «hoppe på» samme kveld. Og slik ble de kjent med lille Ben, som i likhet med deres sønn Tommy, ble født med Down syndrom. De ble umiddelbart forelsket i den lille gutten. Selv om de ble fortalt at Ben hadde en medfødt hjertefeil, valgte de å adoptere han.

Ben måtte gjennomgå en operasjon på grunn av hjertefeilen, noe som gjorde Jane og Dave ekstremt nervøse, med tanke på hvordan det hadde gått med deres sønn Brian. Men Ben overlevde operasjonen. I dag er han en lykkelig 28 år gammel mann.

For Jane og Dave, var dette bevis på at de kunne hjelpe barn med Down syndrom. I 1995, adopterte de lille Emily, og kort tid etter det, adopterte de en annen liten jente ved navn Lani.

Familien vokste, spesielt etter at de fant ut at det var mange barn i Ukraina, som aldri fikk muligheten til å leve i et ordentlig hjem med en ekte familie. De fikk høre om en jente ved navn Anya, og ble det første amerikanske paret til å adoptere et ukrainsk barn med Down syndrom.

Senere åpnet de også dørene sine for Jack og Phillipp, så vel som Marina og Molly.

Gjennom årene vokste den lille familien til å bestå av 15 medlemmer. Daulton-familien er virkelig noe spesielt. Noen av barna har nå etablert egne familier, og Jane og Dave er utrolig stolte over sine «spesielle» barn.

For en herlig familie. Jane og Dave fant en måte å takle sorgen på, samtidig som de kunne hjelpe andre barn.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!