Moren vil returnere klærne til sin døde baby. Men svaret fra butikken får henne til å bryte sammen i tårer!

Gravide Jacinta Masters fra Australske Mount Gambier hadde håpet at denne dagen aldri skulle komme. Hun måtte føde sitt dødfødte barn på sykehuset, og det hun opplevde da hun ville returnere babyklærne til butikken, beskriver hun i dette rørende Facebook-innlegget:

«Dette er et åpent brev til Jo, den vakre kvinnen som hjalp meg på Best and Less i dag tidlig.

Du kjenner meg ikke. Men jeg dro innom best and less i dag tidlig for å returnere noen antrekk som jeg hadde tatt med til babyen jeg bar på.
Jeg ble fortalt at jeg ikke kunne returnere dem fordi jeg ikke hadde med bankkortet som jeg hadde kjøpt det med. Jeg brøt sammen og forklarte at jeg ikke hadde det, og at jeg var på vei til sykehuset for å bli satt igang for å føde babyen som hadde dødd i magen min, og jeg ville returnere klærne fordi jeg ikke orket å se dem når jeg kom hjem. Og i det øyeblikket jeg sa det, da så jeg oppriktigheten i ansiktet ditt. Du fikk sjefen din til å overse reglene for å gi meg pengene tilbake.

Da spurte du om jeg hadde et teppe for å pakke ham inn i. Det hadde jeg ikke. Det var en av tingene jeg måtte kjøpe denne morgenen.

Du ga meg en stor klem og lot meg gråte på skulderen din. Og så hjalp du meg med å velge ut et teppe. Blått med hvite skyer på.

Det var perfekt.

Jeg prøvde å betalte for det, men du tok ikke imot pengene og betalte det fra din egen lomme. Jeg gråt enda mer. Og jeg sa til deg at du er en engel. Jeg hadde ikke ord. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle takke deg!!

[adsense2]

 

Jeg gråt hele veien til sykehuset. Jeg satt utenfor i et kvarter og gråt og holdt rundt teppet til babyen min.

Jeg kjenner deg ikke, og dessverre vet jeg ikke hva du heter. Men jeg vil at du skal vite hvor takknemlig jeg er som har møtt deg, og takknemlig for hva du gjorde for meg og min lille Sammy.

Jeg vil bare at du skal vite, det ga meg så mye trøst å holde teppet hans mellom riene, og å pakke han inn i det når han ble født.

Og jeg kommer ALDRI til å glemme det du gjorde for meg og babyen min.
Du er virkelig en engel og jeg takker deg av hele mitt hjerte!! xxxx»