Hun tar frem kameraet når hun innser hva mannen gjør med jenta. Bildene er hårreisende!

3756

Selv om de fleste foreldre tar godt vare på barna sine, finnes det for mange som ikke skulle hatt ansvaret for andre mennesker.

Disse skremmende bildene ble tatt av en forbipasserende kvinne på en Walmart-butikk – og nå raser tusenvis av mennesker av hvordan mannen på bildene behandler datteren sin.

Heldigvis våget kvinnen å si ifra.

Erika Burch var på Walmart i Cleveland, Texas, da hun plutselig så noe rart. En liten jente gikk ved siden av faren sin – og hun lente seg mot ham på en merkelig måte.

Da Erika så nærmere, oppdaget hun til sin store forskrekkelse at faren holdt fast i jentas hår.

Dette skjedde i september i fjor, og bildene spredte seg raskt på internett. Erika forteller også om at hun hørte at jenta protesterte:

«Stopp, det gjør vondt. Vær så snill, slutt. Jeg lover at jeg ikke skal gjøre det igjen. Slipp meg!» skal hun ha sagt.

Erika ba mannen om å slippe håret til jenta. Men da svarte han bare at hun ikke hadde noe med det å gjøre. Det var da Erika tok frem mobilen og tok bilder – for å sikre bevis.

Så kontaktet hun politiet for å anmelde mannen. Men da hun fortalte hva hun hadde sett, ville ikke politiet gå videre med saken. Det var ikke noe bevis på at datteren hadde vondt. Hun hadde ingen synlige skader på kroppen, og politiet sa at faren har rett til å disiplinere barnet sitt så lenge han ikke skader henne.

Men Erika var ikke enig i at dette var en grei måte å disiplinere barn på, så hun publiserte bildet på Facebook – hvor det spredte seg som ild i tørt gress!

Flere medier har blitt oppmerksom på historien, og nå ønsker politiet endelig å gjøre nå.

Jeg er så glad for at Erika sto opp og gjorde noe med denne mannen når ingen andre gjorde det.

Hvis du ser noen som behandler barna sine dårlig, ikke vær redd for å gripe inn. Ingen barn skal behandles voldelig, spesielt ikke av sine egne foreldre!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!