På TV ser kvinnen at en hjemløs mann hjelper barn. Så ser hun ansiktet hans, og blir stiv av skrekk!

111692

Etter terrorangrepet i Manchester forrige uke, ble Chris Parker kjent som en helt. Den 33 år gamle hjemløse mannen satt ve inngangen til konsertarenaen og tigget.

Da det smalt, stormet han inn – i motsetning til alle som flyktet ut – for å hjelpe skadde barn og ungdommer. Men folk døde også i armene hans.

«Jeg har ikke klart å slutte å gråte siden. Jeg kommer ikke over alle skrikene deres.» sier han i et TV-intervju.

Jessica Parker var ikke til stedet da bomben gikk av, men hun fulgte kaoset på TV. Og når Chris’ ansikt dukket opp på skjermen, ble hun lamslått. Hun kjente ham igjen: Det har sønnen hun hadde mistet kontakt med for fem år siden. Hun hadde ingen anelse om at han bodde på gaten.

«I begynnelsen var jeg helt lammet av sjokk. Men jeg visste at det måtte være sønnen min. Det var akkurat noe han ville ha gjort, fordi han har et veldig stort hjerte.»

Moren fra Norfolk begynte å lete, og klarte å finne sønnen sin i Manchester. Og da hun la armene rundt ham for første gang på fem år, flommet tårene fra de begge.

«Jeg ville komme og se om alt var i orden.» sa Jessica.

«Jeg trenger deg, mamma.» svarte sønnen.

«Jeg har alltid tenkt på ham. Men jeg har alltid akseptert måten han ville gjøre ting på.» sier Jessica. «Men nå som denne elendigheten rammet oss, skjønte jeg at vi må være sammen. Jeg mistet ham en gang, men jeg kunne ha mistet ham for alltid.»

For den uselviske Chris Parker, ble det startet en innsamlingsaksjon, og det har allerede kommet inn nesten 60.000 euro. Med denne starthjelpen, samt støtte fra familien, håper han å kunne starte et nytt liv.

Se videointervju av Jessica Parker nedenfor.

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!