23. juli 2024

Hun spør den hjemløse 52-åringen hva han ønsker seg til jul. Svaret etterlater henne i tårer!

På julaften er det ikke det som ligger under juletreet som er det viktigste – det er de du har rundt deg.

Det er vi mange som kan være enige om. Julen handler om å tilbringe tid med venner og familie, og kanskje minnes de som ikke er blant oss lengre. Denne historien utspiller seg i Sacramento i USA, og har fokus på det viktigste med julen.

52 år gamle Alan Duffany har vært hjemløs mesteparten av sitt voksne liv. Han levde langt borte fra familien, som ikke visste hvor han var, eller hvor de skulle lete etter ham. Men det Alan ikke visste, var at denne julen skulle bli veldig spesiell og helt uforglemmelig.

Det hele begynte med at en kvinne kjørte forbi ham. Hun kjente igjen Alan, som pleide å vandre rundt i disse gatene. Kvinnen, Judy Revak, behøvde ikke å introdusere seg, da hun vanligvis stopper og gir ham en slant når hun passerer.

Det var en helt vanlig dag i desember. Alan var ute på gaten og tigget etter penger. Judy nærmet seg med bilen sin, rullet ned vinduet, og stilte ham et spørsmål.

«Alan! Hvis det var en ting jeg kunne gi deg til jul, hva hadde den tingen vært?»

Alan så på henne og svarte:

«Hvis jeg vil ha noe til jul, så vil jeg møte min søster som bor i Tennessee.»

«Jeg skal oppfylle ønsket ditt!» svarte hun.

Judy kontaktet venninnen sin, Stephanie, og sammen fant de Alans søster – og ordnet slik at den hjemløse mannen fikk komme hjem til jul. Hun kjøpte en bussbillett til den lille byen Sneedville til ham, hvor søsteren Rose ivrig ventet på å få se broren sin.

Før avreise fikk han også noen nye klær av Judy og Stephanie. Rose kaller de to kvinnene for «engler», og er overlykkelig for at de klarte å få broren hennes hjem til jul.

«Ingen skal måtte være alene i julen» sier hun.

Få med deg hele historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!